سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

ونس درباره گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای پیش‌نویس تفاهم‌نامه با ایران ادعاهای جدیدی مطرح کرد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در پی گزارش‌های رسانه‌ای درباره تفاهم‌نامه احتمالی میان ایران و کشورش در اظهارات کارشکنانه مدعی شد که ایران صرفا با امضای توافق احتمالی با آمریکا، پول دریافت نخواهد کرد و پایبندی ایران به تعهداتش منجر به منافع اقتصادی برای تهران و کل منطقه خواهد شد.

معاون رئیس جمهور آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، جی‌.دی ونس در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» با طرح این ادعا که اطلاعات نادرست از توافق احتمالی ایران و آمریکا درحال گردش است، مدعی شد ایرانی‌ها صرفا به خاطر امضای توافق یا شرکت در یک نشست، هیچ پولی دریافت نخواهند کرد.

ونس در اظهاراتی که موضع غیرمنصفانه کشورش را اثبات می‌کند، مدعی شد که توافق احتمالی به‌گونه‌ای طراحی شده که منافع و نگرانی‌های آمریکا و متحدانش را در اولویت قرار گیرد. 

ونس در ادامه شرط و شروط گذاشتن‌هایش گفت که درصورت پایبندی ایران به تعهدات خود، منافع اقتصادی نصیب آن‌ها و کل منطقه خواهد شد و همچنین تاکید داشت که این توافق احتمالی، ظرفیت آن را دارد که منطقه را متحول کند و به صلحی پایدار منجر شود.

ونس در ادامه با انتقاد از کسانی که به شایعات پیرامون این توافق توجه می‌کنند، مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به هر شکلی که شده، برای واشنگتن نتیجه‌ای مطلوب به دست خواهد آورد.

پیش‌تر «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه ایران پیش‌تر در مطلبی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچ‌گاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است. تا زمان تکمیل و نهایی شدن آن، رسانه‌ها باید از گمانه‌زنی درباره محتوای آن خودداری کنند.»

وی تاکید کرد: «در راستای رویکرد مسئولانه و شفاف ما، تمامی جزئیات در زمان مقتضی با عموم مردم به اشتراک گذاشته خواهد شد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه