سرخط خبرها
  • یک سریال جنایی جدید با بازی  مریلا زارعی و امیر جعفری
  • مجوز پخش بازی ایران و بلژیک در سینما صادر شد
  • تغییرساعت آبیاری فضای سبز تهران به شب
  • متن فارسی تفاهم نامه نیز به عنوان سند رسمی به امضای ایران و آمریکا رسیده است
  • گسترش استخراج غیرمجاز رمزارز در شهرک‌های صنعتی کشور
  • رکورد گل نزنی رونالدو شکست
  • بقایی: با عمان تا حدود زیادی به سازوکار مشخص درباره تنگه هرمز با حفظ حاکمیت ایران رسیده‌ایم
  • آمریکا متن تفاهم‌نامه با ایران را منتشر کرد
  • اوسمار ویرا با توافق دو جانبه از جمع سرخپوشان تهران جدا شد
  • پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان در ماه آینده
  • ترامپ: ذخایر نفت آمریکا ۴ هفته دیگر تمام خواهد شد  
  • سفارت ایتالیا در تهران روز جمعه بازگشایی می‌شود
  • ترامپ آزادسازی پول‌های ایران را تایید کرد
  • مدیرعامل سایپا: مجوز افزایش قیمت نگرفته‌ایم
  • وزیر آموزش و پرورش: نصب سامانه خورشیدی در ۱۲ هزار مدرسه
  • خطر بیابان‌زایی در کمین ۳۵ میلیون هکتار از اراضی ایران
  • ستاد مبارزه با مواد مخدر: تولید و مصرف کوکائین در جهان روندی افزایشی دارد
  • حضور ایران با ۲۵۰ اثر در نمایشگاه کتاب پکن
  • برگزاری تمرینات مشترک برای بوکسور‌های تیم ملی در ادامه مسابقات جام جهانی
  • ترامپ عصبی: برای مین‌روبی به کمک اروپا نیازی نداریم

رئیس رژیم صهیونیستی آرزوی سفر به بیروت را دارد

درحالی که رژیم صهیونیستی به صورت روزانه حاکمیت لبنان را نقض می‌کند و مناطق مختلف این کشور را هدق تجاوزات خود قرار می‌دهد، رئیس این رژیم در پیامی خطاب به مردم و مقامات لبنان، از آمادگی برای برقراری صلح سخن گفت.

اسحاق هرتزوگ
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وبگاه صدی البلد، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در پیامی به زبان عربی خطاب به مردم لبنان و مقامات این کشور اعلام کرد که «دست خود را برای صلح» به سوی لبنان دراز می‌کند.

وی که این پیام را از مناطق مرزی شمال فلسطین اشغالی بیان می‌کرد، گفت خطاب او هم به رئیس‌جمهور لبنان و هم به ملت این کشور و خواستار گشایش صفحه‌ای جدید در روابط میان دو طرف است.

هرتزوگ در ادامه در تکاپو برای توجیه تجاوزات روزانه رژیم اشغالگر به غیرنظامیان لبنانی و اشغال خاک این کشور، مدعی شد که برای تحقق چنین مسیری، لبنان باید از نفوذ جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله، دور بماند تا بتواند حاکمیت و استقلال واقعی خود را حفظ کند.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین اظهار داشت که آرزو دارد روزی به بیروت سفر کند و این آرزو را «قابل تحقق» دانست. او در عین حال تأکید کرد که تحقق این چشم‌انداز به تصمیم لبنانی‌ها درباره آینده کشورشان و نحوه مدیریت مسائل داخلی و خارجی لبنان بستگی دارد.

هرتزوگ همچنین با چشم پوشی از نقض حاکمیت لبنان توسط رژیم تل‌آویو، افزود که از نگاه او، آینده لبنان باید در بیروت و به دست مردم و نهادهای این کشور تعیین شود و این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری روابطی متفاوت در منطقه باشد.

این اظهارات درشرایطی بیان می‌شود که رژیم صهیونیستی بدون توجه به توافق آتش‌بس امضا شده با دولت لبنان به تجاوزات خود به مناطق غیرنظامی این کشور ادامه می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه