روسیه برای کمک به حل مذاکرات ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد
وزارت امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه از ایران و آمریکا خواست تا از خود خویشتنداری نشان دهند و حملات را متوقف کنند.
، رژیم آمریکا در اولین دقایق بامداد چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ به بهانه سقوط یک فروند بالگرد آپاچی ارتش تروریستی این کشور بر فراز تنگه هرمز در شامگاه دوشنبه، حملات وحشیانهای را علیه مناطقی در جنوب کشورمان انجام داد.
در همین رابطه، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز حمله به زیرساختهای «غیرنظامی» را «غیر قابل قبول» خواند و گفت که مسکو از ایالات متحده و ایران میخواهد که خویشتنداری کنند.
وی ادامه داد: ما از طرفین میخواهیم که از خود خویشتنداری نشان دهند و هرچه فوری حملات نظامی را متوقف کنند. ما به شما یادآوری میکنیم که حمله به زیرساختهای غیر نظامی کاملاً غیر قابل قبول است.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو همچنان آماده کمک به یافتن راهحلهایی برای مناقشه با ایران است.
ارسال نظر