رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان دوباره حمله کرد

در حالی که حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد، مقاومت لبنان به نقض آتش بس توسط صهیونیست‌ها پاسخ می‌دهد.

لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، یک پهپاد اسرائیلی صبح امروز جمعه یک موتورسیکلت را در شهر النبطیه در جنوب لبنان هدف قرار داد.

بر اساس گزارش المیادین، پهپادهای اسرائیلی شهرک‌های عبا و حبوش را در شهرستان النبطیه هدف قرار دادند. همچنین توپخانه رژیم صهیونیستی شهرک کفرمان و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک الدویر را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین شب گذشته شهر صور در جنوب لبنان را بمباران کردند.

به گفته وزارت بهداشت لبنان در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب و البقاع هشت تن شهید و ۱۵ تن زخمی شدند.

شب گذشته رژیم صهیونیستی شهرک‌های الغندوریه، تولین و قلاویه در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

از سوی دیگر مقاومت لبنان اعلام کرد که با موشک تجمع خودروها و سربازان ارتش دشمن صهیونیستی را در شهرک رشاف هدف قرار داد.

مقاومت لبنان همچنین اعلام کرد با پهپادهای انتحاری پایگاه تازه تاسیس شده رژیم صهیونیستی در شهرک العدیسه در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

حزب الله همچنین اعلام کرد با موشک یک تانک مرکاوا را در اطراف قلعه الشقیف هدف قرار داده و آن را منهدم کرده است.

این حزب همچنین اعلام کرد با بمب نیروهای اسرائیلی را در نزدیکی شهرک الغندوریه مورد هدف قرار داده است.

مقاومت لبنان همچنین حملات توپخانه‌ای را به تجمع نیروهای دشمن صهیونیستی در اطراف قلعه الشقیف انجام داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه