گزارش‌ها از حمله موشکی و وقوع انفجار در بحرین خبر می‌دهد

همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره فعال شدن سامانه‌های هشدار در بحرین، منابع خبری از مشاهده نشانه های حمله موشکی در آسمان این کشور خبر می‌دهند.

بحرین
به گزارش خبرگزاری موج

، بر اساس گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های عربی و اعلام وزارت کشور بحرین آژیرهای هشدار در این کشور به صدا درآمده است.

درپی به صدا درآمدن آژیرهای خطر وزارت کشور بحرین از شهروندان خواست تا به اماکن امن پناه ببرند.

در همین راستا، شبکه العهد عراق همچنین از وقوع یک حمله موشکی و پهپادی به سمت بحرین خبر داد و اعلام کرد که آسمان بحرین شاهد رهگیری و تحرکات مرتبط با این حمله بوده است.

در همین حال، منابع خبری گزارش داده‌اند که سامانه پدافندی پاتریوت آمریکا در آسمان بحرین برای رهگیری موشک‌ها وارد عمل شده است.

همچنین گزارش‌هایی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکا در بحرین منتشر شده است.

تا زمان تنظیم این خبر، مقام‌های بحرینی و آمریکایی جزئیات رسمی درباره ماهیت این رویدادها، میزان خسارات احتمالی یا تلفات ناشی از آن منتشر نکرده‌اند.

شبکه العهد عراق نیز گزارش داد که پایگاه آمریکایی الجفری و مقر ستاد ناوگان پنجم آمریکا در بحرین هدف قرار گرفتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه