سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس پارلمان لبنان:

تنها راه پایان تجاوزات، وادار کردن رژیم صهیونیستی به پایبندی به آتش‌بس است

نبیه بری با انتقاد از ادامه حملات رژیم صهیونیستی همزمان با مذاکرات، تأکید کرد که حزب‌الله از آتش‌بس واقعی استقبال می‌کند و تنها راه پایان دادن به تجاوزات، وادار کردن رژیم صهیونیستی به پایبندی به آتش‌بس است.

نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز بر ضرورت برقراری آتش‌بس واقعی برای پایان دادن به جنگ و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان تأکید کرد.

بری با اشاره به چراغ سبز آمریکا برای تجاوز به لبنان، اظهار کرد: «هیچ‌کس جز دونالد ترامپ نمی‌تواند یک آتش‌بس واقعی را به سرانجام برساند و این تنها راه موجود برای توقف درگیری‌هاست.»

وی با اشاره به موضع مقاومت لبنان، افزود: «حزب‌الله نسبت به برقراری یک آتش‌بس واقعی رویکردی مثبت دارد، اما مسئله اصلی وادار کردن رژیم صهیونیستی به پایبندی به آن است.»

رئیس پارلمان لبنان همچنین تصریح کرد: «آنچه اکنون به آن نیاز داریم، توقف کامل حملات و پایان تجاوزات است؛ چه این موضوع در چارچوب توافق مرتبط با ایران باشد و چه به صورت مستقل دنبال شود.»

بری در ادامه با انتقاد از رفتار رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی از یک سو خواستار مذاکره است و از سوی دیگر به بمباران و حملات خود ادامه می‌دهد؛ رویکردی که هزینه سنگینی بر لبنان و مردم آن تحمیل کرده است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان همچنان ادامه دارد و همزمان تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش‌بس و جلوگیری از گسترش جنگ در جریان است.

این درگیری‌ها درحالی ادامه دارد که رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی موافقت حزب‌الله و رژیم صهیونیستی با توقف حملات شده بود.

ترامپ در این باره ادعا کرده بود: « از طریق نمایندگان عالی‌رتبه، تماس تلفنی بسیار خوبی با حزب‌الله داشتم و آنها موافقت کردند که تمام تیراندازی‌ها متوقف شود. اسرائیل به آنها حمله نکند و آنها نیز به اسرائیل حمله نکنند.»

این درحالی است که حسن فصل الله، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، اعلام کرد حزب‌الله پیشنهاد آتش‌بس محدود آمریکا را که بر اساس آن حملات رژیم صهیونیستی به بیروت متوقف می‌شد و در مقابل عملیات مقاومت علیه شمال فلسطین اشغالی پایان می‌یافت، نپذیرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه