سرخط خبرها
  • پایان مرمت تعدادی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده از جنگ
  • رشد ۷۲ درصدی قیمت برگ سبز چای درجه یک/ تولید ۲۳ هزار تن چای خشک
  • تولید نخستین اثر نمایشی مشترک معاونت برون‌مرزی صداوسیما با ترکیه 
  • تولید روزانه ۷ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه تهران
  • هدررفت فیزیکی آب در کشور حدود ۱۵ درصد و در تهران حدود ۱۱ درصد است
  • آغاز سال تحصیلی با فعالیت ۱۲۵ هزار مدرسه/ استقرار نظام پرداخت عملکردی برای مدیران از مهر ماه
  • بازار طلای آنلاین نیازمند یک نظام تنظیم‌گری دقیق، شفاف و قابل پیش‌بینی است
  • رایگان شدن CNG روزانه ۲ تا ۳ میلیون لیتر از ناترازی بنزین را کاهش داد

جولانی در تماس با ترامپ خواستار رفع تحریم‌های باقیمانده سوریه شد

رئیس دوره انتقالی سوریه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا، خواستار رفع تحریم‌های باقیمانده کشورش شد.

الجولانی و ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، «احمد الشرع»، (ابو محمد جولانی) رئیس دوره انتقالی سوریه روز یکشنبه در تماس تلفنی با «دونالد ترامپ»، رئیس ‌جمهور آمریکا، درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه و راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری سوریه، دو طرف در این تماس آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه را بررسی کرده و درباره راهکارهای حمایت از ثبات سوریه و پیشبرد روند بهبود اقتصادی این کشور در مرحله آینده تبادل نظر کردند.

الشرع در این گفت‌وگو بر اهمیت ادامه حمایت‌های بین‌المللی از سوریه در مرحله بازسازی و احیای اقتصاد آن تأکید کرد و خواستار رفع تحریم‌های باقی‌مانده شد.

وی این اقدام را گامی اساسی برای توانمندسازی اقتصاد سوریه، احیای فعالیت‌های اقتصادی و بهبود شرایط معیشتی شهروندان دانست.

رئیس دوره انتقالی سوریه همچنین اظهار داشت که لغو تحریم‌ها می‌تواند زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و بازگشت پروژه‌های اقتصادی و توسعه‌ای در بخش‌های مختلف حیاتی فراهم کند.

دو طرف در ادامه درباره وضعیت امنیتی منطقه و چالش‌های ناشی از تنش‌های جاری گفت‌وگو کردند.

الشرع بر ضرورت اولویت دادن به دیپلماسی و گفت‌وگو به‌عنوان راهکاری برای تقویت امنیت و صلح منطقه‌ای و جلوگیری از افزایش تنش‌ها تأکید کرد.

از سوی دیگر، ترامپ با اعلام اهتمام خود به پیگیری تحولات سوریه و منطقه، بر اهمیت حفظ ثبات و حمایت از روند بازسازی و بهبود شرایط در سوریه تأکید کرد.

در پایان این گفت‌وگو، الشرع و ترامپ بر ضرورت تداوم ارتباط، هماهنگی و پیگیری پرونده‌های مورد اهتمام مشترک در راستای تأمین منافع دو کشور و حمایت از امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه