مزدور ارتش رژیم اسرائیل در غزه توسط حماس دستگیر شد

یک مزدور ارتش رژیم صهیونیستی که بصورت مستقیم، اطلاعات امنیتی در اختیار تل آویو قرار می داد توسط دستگاه امنیت حماس در نوار غزه دستگیر شد.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، این مزدور رژیم صهیونیستی پس از مواجهه با اطلاعات و شواهد فنی، اعتراف کرد که حرکات و مکان‌های چندین فرمانده و رهبر مقاومت در نوار غزه را تحت نظر داشته و این موضوع، هدف قرار دادن آنها توسط ارتش رژیم اسرائیل را تسهیل کرده است.

به گزارش روسیه الیوم، تحقیقات از مزدور بازداشت شده برای کشف اطلاعات بیشتر که ممکن است منجر به دستگیری سایر مزدوران و مامورانی شود که در ردیابی کادر و فرماندهان مقاومت در غزه دست داشته‌اند، ادامه دارد.

هفته گذشته، نیروی «ضد جاسوسی» دستگاه امنیتی مقاومت در نوار غزه، آخرین فرصت را به هسته‌های همکار با رژیم اسرائیل داد.

نیروی «ضد جاسوسی» دستگاه امنیتی مقاومت در نوار غزه اعلام کرد که به این هسته‌های همدست آخرین فرصت را می‌دهد تا قبل از اینکه خیلی دیر شود تسلیم شوند و تاکید کرد که نابودی این هسته‌ها از همیشه نزدیک‌تر است.

این نیروی دستگاه امنیتی مقاومت در نوار غزه متعهد شد که صرف نظر از شرایط، به تعقیب و نابودی این هسته‌ها ادامه دهد و تاکید کرد که مرحله آینده، قوی‌ترین فرصت برای پایان دادن به این هسته‌ها و بستن این فصل از تاریخ پرافتخار مقاومت در نوار غزه است.

نیروهای مقاومت در غزه بارها از رویارویی خود با این شبه‌نظامیان که از سوی رژیم اسرائیل حمایت می‌شوند و در مناطق تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی در شرق و شمال نوار غزه حضور دارند، خبر داده‌ بودند.

در موارد قبلی، نیروهای مقاومت، وارد کردن خسارات به این نیروها و کشته و زخمی کردن تعدادی از آنها را تایید کردند و فیلم‌هایی از هدف قرار دادن اعضای این شبه‌نظامیان در منطقه‌ای نزدیک حومه شرقی خان یونس منتشر کردند.

به تازگی این شبه‌نظامیان مزدور با انجام حملاتی به مناطق مسکونی نزدیک مرز شرقی نوار غزه، ساکنان را به کوچ اجباری که بخشی از برنامه‌های تخلیه‌ای است که ارتش رژیم اسرائیل قصد اجرای آن را دارد، تهدید کردند.

در غزه، پنج گروه وجود دارد که ارتش رژیم اسرائیل پیشتر به حمایت از آنها اذعان کرده است. گروه اول در منطقه مرزی شرقی رفح، گروه دوم در شرق خان یونس، گروه سوم در شرق نوار مرکزی غزه، گروه چهارم در شرق شهر غزه و گروه پنجم در مرز شمالی نوار غزه مستقر هستند. همه آنها در مناطق تحت کنترل رژیم اسرائیل فعال هستند و مسئولان این شورشیان مسلح، خصومت خود را با حماس اعلام کرده و پیش از این اعلام کرده‌اند که تعدادی از مقامات مقاومت در غزه را هدف قرار داده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه