سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

آل ثانی با همتایان عرب درباره مذاکرات ایران و آمریکا رایزنی کرد

وزیر خارجه قطر در گفتگوهای تلفنی با همتایان خود در عربستان، مصر و اردن تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان برای حل بحران میان آمریکا و ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

وزارت امور خارجه قطر
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد: شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه این کشور، در گفتگوهای تلفنی با وزرای خارجه عربستان سعودی، مصر، اردن و همچنین معاون حاکم ابوظبی، تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان برای حل بحران میان آمریکا و ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

وزارت خارجه قطر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: نخست‌وزیر قطر در گفتگو با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، بر ضرورت هماهنگی تلاش‌ها برای حمایت از این میانجی ‌گری با هدف کاهش تنش و تقویت امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.

وی در تماسی مشابه با ایمن الصفدی، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه اردن، آخرین تحولات مربوط به تلاش‌های اسلام‌آباد میان واشنگتن و تهران را بررسی کرد.

همچنین شیخ محمد بن عبدالرحمن در رایزنی با طحنون بن زاید آل نهیان، معاون حاکم ابوظبی، موضوع پشتیبانی از این ابتکار دیپلماتیک را مورد رایزنی قرار داد.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه مصر نیز تاکید کرد: بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه این کشور در گفتگو با همتای قطری خود، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات آمریکا و ایران و راههای نزدیک ‌کردن دیدگاهها برای دستیابی به توافقی که منافع همه طرف‌ها را تامین کند، بررسی کرد.

وزیر خارجه قطر در این تماس‌ها تاکید کرد: تمامی طرف‌ها باید با تلاش‌های میانجی‌گرانه جاری همراهی کنند تا زمینه برای حل ریشه‌ای بحران از طریق گفتگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز فراهم شود چرا که این رویکرد می‌تواند به یک توافق پایدار منجر شود و از وقوع تنش‌های مجدد جلوگیری کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه