سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فرمانده ارتش پاکستان از توافق قریب‌الوقوع میان ایران و آمریکا خبر داد

فیلد مارشال «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان امروز در دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در بحث درباره آخرین تحولات میانجیگری اسلام‌آباد در مذاکرات تهران-واشنگتن گفت که از نظر او ۲ طرف به دستیابی به یک توافق نزدیک هستند.

فرمانده ارتش پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، فیلد مارشال «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان که به همراه «شهباز شریف» نخست‌وزیر این کشور به چین سفر کرده است امروز در دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین توافق قریب‌الوقوع میان ایران و آمریکا را تایید کرد.

خبرگزاری تاس با انتشار این مطلب گزارش داد که وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: منیر در این دیدار درباره تحولات اخیر در تلاش‌های پاکستان برای میانجیگری به منظور حل‌وفصل درگیری میان ایران و آمریکا به گفت‌وگو پرداخت.

به گفته فرمانده ارتش پاکستان، ۲ طرف به دستیابی به یک توافق نزدیک هستند.

عاصم منیر که کشورش از ابتدای اعلام آتش‌بس میان ایران و آمریکا به میانجیگری در مذاکرات پایان جنگ پرداخته و در ۲۳ فروردین نیز میزبان دور اول مذاکرات میان ۲ طرف بود، تاکید کرد که اسلام‌آباد آماده انجام دادن تمامی تلاش‌ها برای دستیابی به یک توافق میان تهران و واشنگتن است.

او نسبت به نقش مثبت بیشتر چین در این زمینه ابراز امیدواری کرد.

وانگ یی در این دیدار بیان کرد که پاکستان میانجی مورد اعتماد همه است و پکن از تلاش‌های پاکستان قدردانی و حمایت می‌کند.

برخی پیشرفت‌های چند روز اخیر در مذاکرات ایران و آمریکا برای تهیه یک تفاهم‌نامه‌ به منظور پایان جنگ در تمامی جبهه‌ها، بازگشایی تنگه هرمز، اقدامات اعتمادساز آمریکا و سپس آغاز مذاکراتی در بازه زمانی مشخص درباره برنامه هسته‌ای ایران مطرح شده است.

این مذاکرات به گفته دو طرف پیشرفت‌هایی داشته است اما هنوز به دلیل عقب‌نشینی واشنگتن از برخی مفاد مهم تفاهم‌نامه که تهران بر آن‌ها تاکید دارد، نهایی نشده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز دوشنبه با تاکید بر اینکه تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است گفت، تهران در این مرحله درباره جزئیات موضوع هسته‌ای صحبتی ندارد.

نخست‌وزیر پاکستان نیز امروز با ابراز امیدورای برای دستیابی به صلح گفته بود که تلاش‌ها برای برقراری توافق پایان جنگ بین ایران و ایالات متحده «در مسیری درست حرکت می‌کنند.»

منابع عالی رتبه روز یکشنبه به العربیه و الحدث گفتند که توافق اولیه احتمالی بین ایران و ایالات متحده «بیانیه اسلام آباد» نامیده خواهد شد.

این منابع افزودند که پاکستان یادداشت تفاهم را بدون نیاز به حضور طرفین مذاکره کننده اعلام خواهد کرد، در حالی که دور بعدی مذاکرات بین ایالات متحده و ایران ممکن است در ۵ ژوئن برگزار شود.

منابع العربیه و الحدث خاطرنشان کردند که واشنگتن و تهران روسای هیئت‌های خود را هنگام شروع مذاکرات در مورد توافق نهایی اعزام خواهند کرد.

آنها اظهار داشتند که توافق اولیه یک یادداشت تفاهم است که پس از آن مذاکرات در مورد توافق نهایی انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه