پهپادهای کویتی قبل از جنگ ایران، حریم هوایی بصره عراق را نقض کردند

برخی اسناد محرمانه وزارت دفاع عراق از پرواز پهپادهای کویتی در آسمان این کشور پیش از آغاز حملات علیه ایران خبر می‌دهند.

پهپاد
به گزارش خبرگزاری موج

، یکی از اسناد محرمانه‌ای که امروز -دوشنبه- از وزارت دفاع عراق منتشر شد، نشان می‌دهد که پهپادهای کویتی در اواسط فوریه حریم هوایی عراق را نقض کرده و بارها در حال پرواز بر فراز استان بصره مشاهده شدند.  

شبکه ماهواره‌ای «العهد» وابسته به عصائب اهل الحق عراق گزارش داد که وزارت دفاع این کشور سندی محرمانه را به تاریخ ۲۴ فوریه صادر کرده که در آن بر اساس گزارش‌ها و مشاهدات روزانه فرماندهی نیروی دریایی عراق تاکید شده که در بازه زمانی ۱۶ تا ۱۷ فوریه، در آسمان منطقه «ام قصر» در استان بصره، در جنوب عراق، چند پهپاد کویتی مشاهده شدند.

طبق این سند، پهپادهای رصد شده از خاک کویت برخاسته و تعداد آنها هشت تا ۱۵ فروند بود و آنها در دسته‌های سه فروندی پرواز می‌کردند و گزارش پرواز آنها به مرکز عملیات پدافند هوایی بصره داده شد.

همچنین یک فروند پهپاد بالدار که گمان می‌رود آن هم از خاک کویت پرواز کرده، در منطقه ام قصر مشاهده شد، این پهپاد به سمت منطقه آزاد تجاری در حال پرواز بود و در ادامه از دید پنهان شد.

در سند یاد شده، از «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق خواسته شده با اقدام وزارت خارجه این کشور برای ارسال یک یادداشت اعتراضی علیه نقض‌های مکرر کویت موافقت کند.

حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ۲۸ فوریه آغاز شد، در بخشی از این تنش نظامی گسترده، گروه‌های مسلح عراقی شرکت داشته و پایگاه‌ها و مقرهای نیروهای مسلح آمریکا در منطقه را هدف قرار دادند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه