ترکیه «راهزنی دریایی» رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود را محکوم کرد

وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه‌ای حمله ارتش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی صمود در آب‌های بین‌المللی و توقیف کشتی‌های آن را راهزنی دریایی خواند و با محکوم کردن این اقدام خواستار آزادی بی‌قید و شرط اعضای آن شد.

ترکیه «راهزنی دریایی» رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود را محکوم کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت خارجه ترکیه توقیف ناوگان جهانی صمود توسط رژیم صهیونیستی در آب‌های بین‌المللی را به عنوان «اقدامی جدید در راهزنی دریایی» محکوم کرد.

روزنامه ترکیه تودی گزارش داد: این وزارتخانه از تل‌آویو خواست فورا این عملیات را متوقف و تمام اعضای بازداشت‌شده این کاروان بشردوستانه را بدون قید و شرط آزاد کند.

این وزارتخانه همچنین از جامعه بین‌المللی خواست که «موضعی مشترک، قاطعانه و بدون تاخیر» در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است: ما مداخله علیه ماموریت کاروان جهانی صمود را به عنوان اقدامی جدید در دزدی دریایی محکوم می‌کنیم. این اقدام از سوی نیروهای اسرائیلی در آب‌های بین‌المللی علیه کاروانی تشکیل شد که برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه تشکیل شده بود. شهروندان حدود ۴۰ کشور در این کاروان حضور دارند.»

 در این بیانیه تاکید شد: «حملات و سیاست‌های ارعابی اسرائیل به هیچ وجه نمی‌تواند مانع پیگیری عدالت توسط جامعه بین‌المللی و همبستگی آن با مردم فلسطین شود.»

وزارت امور خارجه ترکیه خواستار آن شد که «اسرائیل فورا به این مداخله پایان دهد و شرکت‌کنندگان این کاروان که بازداشت شده‌اند را بدون قید و شرط آزاد کند.»

این بیانیه تاکید کرد: «اقدامات لازم برای بازگشت ایمن شهروندانمان دراین کاروان به کشور در حال انجام است و این فرایند در هماهنگی با سایر کشورها به دقت پیگیری می‌شود.»

همچنین رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه تاکید کرد: ما حمله اسرائیل به ناوگان آزادی جهانی در آب‌های بین‌المللی را به شدت محکوم می‌کنیم. رفتار وحشیانه و فاسد اسرائیل با ارزش‌های انسانی، اصول جهانی و قوانین بین‌المللی مغایرت دارد و غیرقابل قبول است.

رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد: جامعه بین‌المللی وظیفه دارد امنیت غیرنظامیان در ناوگان آزادی را تضمین کند و مسئولان این تخلفات را پاسخگو قرار دهد. هدف قرار دادن مدافعان حقوق بشر و حمله به غیرنظامیان غیرمسلح، حمله مستقیم به وجدان بشریت است.

در عین حال وزیر دادگستری ترکیه گفت: ما مداخله اسرائیل علیه ناوگان آزادی در آب‌های بین‌المللی را به شدت محکوم می‌کنیم و آن را نقض جدی قوانین بین‌المللی می‌دانیم. اسرائیل باید فعالان را بدون قید و شرط آزاد کند و به اقدامات غیرقانونی خود پایان دهد.

وزیر دادگستری ترکیه ادامه داد: اقدامات اسرائیل، تلاش جامعه بین‌المللی برای عدالت یا همبستگی قوی آن با مردم فلسطین را تضعیف نخواهد کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز حمله به ناوگان بشردوستانه صمود و توقیف آن در آب‌های بین‌المللی را اعلام کرد. این کاروان متشکل از ۵۴ قایق روز پنج‌شنبه از منطقه مارماریس در جنوب غرب ترکیه به مقصد غزه حرکت کرد تا در تلاشی جدید محاصره رژیم صهیونیستی علیه غزه را که از تابستان ۲۰۰۷ برقرار است، بشکند.

ارتش این رژیم پیشتر نیز اقدامات خشونت‌بار دیگری را علیه اعضای ناوگان صمود انجام داده بود که با واکنش بین‌المللی مواجه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه