سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

وزیر خارجه آمریکا خواستار ایفای نقش فعال‌تر چین در قبال ایران شد

«مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه از چین خواست نقش فعال‌تری در قبال ایران ایفا کند.

مارکو روبیو
به گزارش خبرگزاری موج

، روبیو در اظهاراتی که توسط شبکه خبری «فاکس‌نیوز» منتشر شده در تلاش برای ارائه استدلال‌هایی برای ترغیب چین به حمایت از آمریکا در رابطه با ایران مدعی شد که چین کشتی‌هایی گیر افتاده در خلیج فارس دارد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که تنش‌هایی که خود ایالات متحده با شروع جنگ علیه ایران به راه انداخته، موجب بی‌ثباتی در آسیا شده است.

روبیو در ادامه ادعا کرد از آنجا که چین به صادرات محصولات خود وابسته است، بحران در تنگه هرمز می‌تواند بر صادرات پکن به کشورهایی که اقتصادشان تحت تاثیر این بحران قرار گرفته، تاثیر بگذارد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه اظهارات واهی خود مدعی شد که حل‌وفصل بحران در تنگه هرمز در راستای منافع چین است و به همین دلیل خواستار نقش فعال‌تر پکن در این رابطه شد.

برخلاف ادعاها و تلاش‌های آمریکا برای همسو کردن چین با خود، پکن فعالانه بر حق ایران در دفاع مشروع خود در برابر تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی تاکید کرده و بارها به صراحت اعلام کرده که ریشه وضعیت در تنگه هرمز و تنش‌های حال حاضر در منطقه حملات غیرقانونی آن‌ها به ایران بوده است.

موضع چین در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا جدی است و اخیرا وزارت بازرگانی این کشور  در یک حکم حقوقی هرگونه به رسمیت شناختن، اجرا یا تبعیت از تحریم‌های آمریکا علیه ۵ شرکت چینی به ادعای دست داشتن آن‌ها در معاملات نفتی با ایران را ممنوع اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه