سفیر چین:
پکن خواستار عدم کُند کردن مذاکرات با ایران است
سفیر چین در روسیه با ابراز نگرانی درباره اوضاع منطقه گفت که هیچ برندهای در مناقشه با ایران وجود ندارد.
، «ژانگ هانهوی» سفیر چین در روسیه امروز (چهارشنبه) خاطر نشان کرد که چین خواستار پایبندی قاطع به یک توافق سیاسی و عدم کند کردن مذاکرات با ایران است.
او در ادامه با تاکید بر اینکه اوضاع منطقه غرب آسیا بحرانی است، اظهار داشت: رژیم آتشبس شکننده است، امنیت در منطقه رو به وخامت و وضعیت انسانی همچنان وخیم است.
دیپلمات چین خاطر نشان کرد: همه طرفها باید خویشتنداری نشان دهند، به یک توافق سیاسی پایبند باشند، سرعت مذاکرات و تلاشها برای حفظ آتشبس را کاهش ندهند و برای احیای هرچه سریعتر ناوبری عادی در تنگه هرمز و صلح در منطقه تلاش کنند.
سفیر پکن در مسکو تاکید کرد که چین معتقد است، هیچ برندهای در مناقشه با ایران وجود ندارد اما فرصتهای واقعی برای دستیابی به صلح در خاورمیانه فراهم شده است.
وی که با خبرگزاری تاس گفتوگو میکرد، افزود: آغاز مذاکرات بین ایالات متحده و ایران در پاکستان گامی در جهت کاهش تنشها است. در حال حاضر، فرصتهای واقعی برای دستیابی به صلح فراهم شده است و ایجاد شرایط لازم برای پایان هرچه سریعتر درگیری مسلحانه بسیار مهم است.
ژانگ همچنین تصریح کرد که چین از حفظ آتشبس و ادامه مذاکرات حمایت میکند.
او در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: خاورمیانه در یک نقطه عطف حیاتی قرار دارد و شورای امنیت سازمان ملل باید نقش سازندهای در ترویج صلح ایفا کند.
ژانگ گفت که روسیه و چین، به عنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل، به تقویت همکاری ادامه خواهند داد، بهطور مداوم اصول عدالت را رعایت و به شکل فعال استقرار صلح در منطقه را ترویج خواهند کرد.
ارسال نظر