سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

آویگدور لیبرمن:

سربازان صهیونیست در لبنان به‌عنوان اهداف آسان رها شده‌اند

رهبر حزب «اسرائیل خانه ما»، روز دوشنبه در سخنانی کابینه نتانیاهو را متهم کرد که نظامیان صهیونیست را در لبنان به‌عنوان اهداف آسان رها کرده است.

آویگدور لیبرمن
به گزارش خبرگزاری موج

، «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» امروز (دوشنبه) در آغاز جلسه حزب متبوعش، به خسارات ارتش به دلیل تهدید پهپادهای انفجاری حزب‌الله پرداخت و گفت: «سربازان مانند اردک‌هایی در میدان تیر هستند.»

وی در ادامه انتقادات خود از عملکرد کابینه نتانیاهو در حفاظت از نظامیان صهیونیست در جنگ با حزب الله تصریح کرد: پهپادهای فیبر نوری حزب‌الله چالش بزرگی برای نیروهای ارتش اسرائیل هستند، چرا که آنها سربازان را کشته و یا زخمی می‌کنند و تل‌آویو هم به دشواری رصد و رهگیری آنها اذعان دارد.

حزب‌الله روز یکشنبه اعلام کرد ۲۲ عملیات نظامی علیه تجمعات، خودروها و مواضع ارتش اشغالگر صهیونیستی در جنوب لبنان انجام داده است و در این عملیات‌ها از گلوله‌های توپخانه، موشک و پهپاد استفاده کرده است.

طبق اطلاعات مقاومت لبنان، این عملیات شامل هدف قرار دادن تجمعات نظامیان صهیونیست در خیام، دیر سریان، رشاف، طیبه، طیر حرفا و البیاض، علاوه بر سایت جل العلام و اطراف بندر ناقوره، بوده است.

حزب الله امروز همچنین اعلام کرد با استفاده از پهپادهایش، دو بولدوزر نظامی D۹ را در شهرهای دیرسریان و بنت جبیل هدف قرار داده است، علاوه بر این، یک خودروی زرهی هامر را در طیر حرفا واقع در جنوب لبنان هدف قرار داده است.

همزمان با این حملات، رسانه‌ها و مقامات صهیونیست به شدت درباره افزایش تهدیدات حزب‌الله و ضعف پدافندی این رژیم ابراز نگرانی کردند.

شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد پهپادهای بمب‌گذاری‌شده حزب‌الله از دقت بسیار بالایی برخوردارند و می‌توانند به مسافت‌های نسبتا طولانی برسند. این شبکه همچنین تأکید کرد که تهدید پهپادهای انتحاری حزب‌الله روزانه شده و گاهی اوقات هزینه‌های سنگینی در پی دارد.

کان افزود استفاده حزب‌الله از پهپادهایی که بر فیبر نوری متکی هستند، مقابله با آن‌ها را از طریق ابزارهای جنگ الکترونیک دشوار کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه