تایید حمله به ناوشکن‌های آمریکا توسط سنتکام

پس از آنکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اقدامی متقابل شناورهای نظامی آمریکا در شرق تنگه هرمز و جنوب بندر چابهار را مورد هجوم قرار داده و خسارات قابل توجهی به‌ آنها وارد نمودند، سنتکام ضمن تایید این موضوع اعلام کرد: ناوشکن‌های یو اس اس تراکستون، یو اس اس میسون و یو اس اس رافائل پرالتا توسط موشک، پهپاد و قایق‌های کوچک مورد حمله قرار گرفتند.

ناوشکن
به گزارش خبرگزاری موج

، مرکز فرماندهی تروریست‌های آمریکایی در غرب آسیا (سنتکام) در واکنش به ماجراجویی که در جنوب ایران به راه انداخت، گفت: حملات ایران در حالی رخ داد که ناوشکن‌های موشک‌انداز هدایت‌شونده از تنگه هرمز به خلیج عمان عبور می‌کردند.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده درحالی که آتش‌بس را نقض کرده و یک کشتی نفتکش ایرانی و در حال حرکت از آب‌های ساحلی ایران در منطقه جاسک به سمت تنگه هرمز و همچنین یک کشتی دیگر در حال ورود به تنگه هرمز را روبه‌روی بندر فجیره امارات مورد هدف قرار دادند و همزمان مناطق غیرنظامی را با همکاری برخی از کشورهای منطقه در سواحل بندر خمیر، سیریک و جزیره قشم مورد تعرض هوایی خود قرار دادند، در ادعای مضحک می‌گوید: حملات دقیقی علیه تأسیسات نظامی، سایت‌های فرماندهی و کنترل و مراکز شناسایی ایران انجام دادیم. حملات ما مستقیماً سکوهای پرتاب موشک و پهپاد ایرانی دخیل در حمله را هدف قرار داد.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده در عین حال مدعی شد: ما به دنبال تشدید تنش در منطقه نیستیم، اما در بالاترین سطح آمادگی برای محافظت از نیروهای خود هستیم. فرماندهی مرکزی ایالات متحده دراظهارات مضحک و بی‌اساس خود ادامه داد: ما ایمنی تمام دارایی‌های ایالات متحده را تأیید می‌کنیم و هیچ ناوشکنی در جریان حمله ایران مورد اصابت مستقیم قرار نگرفته است.

مقامات آمریکایی: ناوشکن‌های آمریکایی با حملات شدیدتر و مداوم‌تر ایران مواجه هستند

این در حالی است که شبکه سی‌بی‌اس نیوز گزارش داد: دو ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده که در حال عبور از تنگه هرمز بودند مورد حمله قرار گرفتند.

به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، سه ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده که روز پنجشنبه در حال عبور از تنگه هرمز بودند، هدف حمله‌ای قرار گرفتند که مقامات آمریکایی آن را «شدیدتر و پایدارتر» توصیف کردند. سی‌بی‌اس نیوز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که قایق‌های تهاجمی ایران آنقدر به آنها نزدیک شدند که کشتی‌های آمریکایی برای جلوگیری از آنها تیرهای هشدار شلیک کردند.

ان‌بی‌سی نیوز نیز گزارش داد: حملات در بندرعباس و قشم دفاعی بودند و به منزله از سرگیری عملیات جنگی عمده علیه ایران نیستند. رادیو ارتش اشغالگر نیز به نقل از یک منبع اعلام کرد که آنها معتقدند رویارویی بین ایران و ایالات متحده محدود بوده و پایان یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه