سی ان ان از بمباران تمام پایگاه های آمریکا در خاورمیانه توسط ایران خبر داد

سی ان ان اذعان کرد که ایران در جنگ ۴۰ روزه تمامی ۱۶ پایگاه و تأسیسات نظامی آمریکا در خاورمیانه را مورد حمله قرار داده است.

پایگاه های آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه آمریکایی سی ان ان به نقل از تصاویر ماهواره‌ای و اطلاعات منابعی در آمریکا و خلیج فارس گزارش داد که ایران تقریبا تمامی تاسیسات و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را موشک باران کرده و برخی از این تأسیسات در نتیجه حملات موشکی و پهپادی ایران تقریباً غیرقابل استفاده شده‌اند.

این شبکه تلویزیونی به نقل از یک منبع آگاه گفت: من هرگز چیزی شبیه به این ندیده‌ام.

بر اساس تصاویر ماهواره‌ای، اهداف اصلی تهران، سامانه‌های راداری پیشرفته آمریکا، سیستم‌های ارتباطی و هواپیماها بوده‌اند.

سی ان ان افزود که بسیاری از تجهیزاتی که تخریب شده‌اند، بسیار گران‌قیمت هستند و جایگزینی آنها دشوار است.

این شبکه اشاره کرد که طرف آمریکایی اذعان دارد که ایران مؤثرترین اهداف را برای حملات خود انتخاب کرده است.

دستیار یکی از اعضای کنگره آمریکا به سی ان ان گفت که سامانه‌های راداری، گران‌ترین و محدودترین منابع ارتش آمریکا در منطقه محسوب می‌شوند. وی همچنین گفت که تأسیسات آسیب‌دیده، اکثریت پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را تشکیل می‌دهند.

این شبکه تلویزیونی به نقل از منابعی گزارش داد که جنگ علیه ایران تاکنون بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار برای ایالات متحده هزینه داشته است. پنتاگون اخیراً این هزینه را ۲۵ میلیارد دلار تخمین زده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه