واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
سخنگوی حماس در واکنش به سخنرانی تونی بلر در نشست شورای امنیت اعلام کرد اظهارات نخستوزیر اسبق بریتانیا همسو با مواضع اسرائیل بوده و بخشی از تحولات غزه در آن بازتاب نیافته است.
، حازم قاسم، سخنگوی حماس، در واکنش به اظهارات تونی بلر در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که سخنان نخستوزیر پیشین بریتانیا با مواضع اسرائیل همراستا بوده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری شهاب، قاسم گفت بلر در بیان وضعیت غزه به برخی موضوعات از جمله نقضهای آتشبس، روند ورود کمکهای بشردوستانه، وضعیت بازسازی و عملیات تخریب پس از توافق آتشبس اشارهای نکرده است.
او این رویکرد را «تأسفبار» خواند و افزود که در سخنان بلر موضوعاتی مانند حق تعیین سرنوشت فلسطینیها و ادامه وضعیت اشغال نیز مطرح نشده است.
قاسم همچنین اظهار کرد که استفاده از شرایط انسانی غزه برای بیان مواضع سیاسی اقدامی نادرست است و باعث تغییر برداشتها از رویدادهای میدانی میشود.
این واکنش پس از آن صورت گرفت که تونی بلر در جلسه شورای امنیت و در توضیح دیدگاه خود درباره تحولات خاورمیانه گفت طرح صلح دولت پیشین آمریکا چارچوبی برای پایان دادن به جنگ ارائه کرده است. او همچنین مدعی شد دسترسی به کمکهای غذایی در غزه بهبود یافته و بودجهای چند میلیارد دلاری برای بازسازی در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر