سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

ناوگان جهانی «صمود» از ایتالیا برای شکستن محاصره غزه حرکت کرد

ناوگان جهانی «صمود» برای شکستن محاصره غزه از ایتالیا حرکت خود را آغاز کرد.

صمود
به گزارش خبرگزاری موج

، «ماموریت بهار ۲۰۲۶» ناوگان جهانی «صمود»، روز یکشنبه پس از تکمیل مراحل آماده‌سازی، از جزیره سیسیل ایتالیا حرکت خود را آغاز کرد. این بخشی از تلاش‌ها برای شکستن محاصره غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان در نوار غزه است.

این ناوگان در ۱۲ آوریل از بارسلون اسپانیا حرکت کرد و در ۲۳ آوریل به سیسیل ایتالیا رسید. در آنجا، کشتی‌ها و فعالانی از ایتالیا از طریق شهرهای سیراکوز و آگوستا به آن پیوستند.

تعداد قایق‌های شرکت‌کننده در این ناوگان در بندر آگوستا به ۶۵ قایق افزایش یافت و مراحل لازم برای عزیمت تکمیل شد. سپس شرکت‌کنندگان طبق یک برنامه از پیش تعیین‌شده، به تدریج در ساعات بعد از ظهر به سمت دریای مدیترانه حرکت کردند.

کشتی متعلق به گرین‌پیس، سازمان حامی ناوگان، در دریا به استقبال این کشتی‌ها رفت. تعدادی از فعالان هنگام خروج قایق‌ها از بندر، شعار «فلسطین آزاد» سر دادند و مشعل روشن کردند و با کلمات «در غزه می‌بینمت» با یکدیگر خداحافظی کردند.

این دومین ابتکار «ناوگان جهانی صمود» پس از تلاش سپتامبر ۲۰۱۵ است که با حمله ارتش صهیونیستی به کشتی‌ها در اکتبر همان سال در حالی که در آب‌های بین‌المللی در حال حرکت بودند، پایان یافت. صدها فعال بین‌المللی که در این ناوگان بودند، قبل از اخراج دستگیر شدند.

این خبرگزاری به نقل از «علی دنیز» فعال ترک که از بارسلونا به این ناوگان پیوسته بود، نوشت: «خدا را شکر که اکنون در ایتالیا هستیم. اینجا شور و شوق زیادی وجود دارد و ما همین فضا را در اسپانیا تجربه کردیم. ما معتقدیم که به بندر غزه خواهیم رسید و در آنجا با کودکان ملاقات خواهیم کرد.»

از سوی دیگر، «مارتینا» فعال ایتالیایی گفت که مردم فلسطین مقاومت زیادی نشان می‌دهند و نقش شرکت‌کنندگان در این ناوگان را خدمت به این مردم می‌دانند. وی خاطرنشان کرد که دولت‌ها به وظایف خود عمل نمی‌کنند و همین امر باعث شده است که فعالان خودشان با تعداد زیادی کشتی دست به کار شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه