اردوغان و ترامپ با یکدیگر گفتگو کردند

اداره ارتباطات ترکیه از تماس تلفنی میان روسای جمهور ترکیه و آمریکا درباره حادثه تیراندازی در ضیافت شام کاخ سفید خبر داد.

ترامپ و اردوغان
به گزارش خبرگزاری موج

، اداره ارتباطات ترکیه شامگاه یکشبه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تماس تلفنی برقرار کرد.

طبق این اطلاعیه، اردوغان در جریان گفت‌وگوی تلفنی با ترامپ، نگرانی خود را از حادثه تیراندازی که در ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید در واشنگتن رخ داد، ابراز کرد.

اردوغان این حادثه را «عملی شنیع علیه دموکراسی و آزادی مطبوعات» خواند و همچنین برای افسر امنیتی مجروح‌شده آرزوی بهبودی سریع کرد.

مظنون تیراندازی در مراسم سالانه شام خبرنگاران کاخ سفید، جوانی ۳۱ ساله به نام «کول توماس آلن» اهل تورنس، کالیفرنیا معرفی شده که توسط ماموران امنیتی و محافظان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دستگیر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه