نتانیاهو تومور دارد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، چند ماه پیش برای برداشتن یک تومور بدخیم پروستات تحت عمل جراحی و پرتودرمانی قرار گرفته است.

نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز گزارشی در خصوص وضعیت سلامتی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم منتشر کرد. در این گزارش عنوان شده است که چند ماه پیش برای برداشتن یک تومور سرطانی در پروستات خود تحت عمل جراحی و پرتودرمانی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه ۱۱ (کان) تلویزیون رژیم صهیونیستی ابهام در مورد وضعیت سلامتی نتانیاهو مورد انتقاد جدی افکار عمومی در فلسطین اشغالی قرار گرفته است و پس از انتقادها و فشار افکار عمومی، این گزارش از سوی دفتر نخست‌وزیری منتشر شده است.

طبق گزارش دفتر نتانیاهو، وی در دسامبر ۲۰۲۴ (آذر ۱۴۰۳) تحت عمل جراحی پروستات قرار گرفته است و از آن زمان، تحت نظارت و بررسی‌های مداوم بوده است. چند ماه پیش این آزمایش‌ها منجر به کشف یک تومور در بدن نتانیاهو شده است. در نهایت این تومور برداشته شده و پرتودرمانی برای از بین بردن تهدید انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه