هشدار معاون وزیر خارجه روسیه درباره گسترش تحرکات ناتو در شمال اروپا

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: ناتو در حال افزایش فعالیت‌های نظامی خود در منطقه بالتیک و کشورهای اسکاندیناوی است و این مناطق را محتمل‌ترین کانون رویارویی احتمالی با روسیه می‌داند.

وزارت امور خارجه روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

، الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه، اعلام کرد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال تقویت حضور نظامی خود در منطقه بالتیک و کشورهای اسکاندیناوی است. به گفته او، ناتو این مناطق را یکی از محتمل‌ترین نقاط برای رویارویی احتمالی با روسیه ارزیابی می‌کند.

گروشکو تصریح کرد که ناتو «به‌طور فعال» در حال گسترش توان رزمی و فعالیت‌های خود در مناطق جغرافیایی کلیدی شمال اروپا است و این روند می‌تواند بر معادلات امنیتی منطقه تأثیر بگذارد.

روابط مسکو و اعضای ناتو پس از آغاز جنگ اوکراین به‌شدت تیره شده است. با وجود تلاش‌های اعلام‌شده از سوی واشنگتن برای میانجی‌گری میان کی‌یف و مسکو، درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و تنش‌های امنیتی بین دو طرف افزایش یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه