سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

لیبرمن آتش‌بس را «خیانت» به ساکنان شمال اسرائیل دانست

آویگدور لیبرمن، اعلام آتش بس میان رژیم صهیونیستی و دولت لبنان توسط رئیس جمهور آمریکا را به منزله خیانت به ساکنان شمال اراضی اشغالی دانست.

لیبرمن
به گزارش خبرگزاری موج

، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما»، تصمیم مربوط به توقف درگیری در لبنان را «خیانت» به ساکنان مناطق شمال فلسطین اشغالی توصیف کرد و گفت زندگی کردن «از یک دور درگیری تا دور بعدی» وضعیتی غیرقابل‌تحمل است.

لیبرمن حمله تندی به کابینه بنیامین نتانیاهو کرد و آن را کابینه هفتم اکتبر توصیف کرد. لیبرمن گفت که این کابینه هیچ درسی را از گذشته نیاموخته و با این تصمیم، «به حزب‌الله فرصت داده تا خود را دوباره بازیابی کند و قدرتش را افزایش دهد».

او با تاکید بر مخالفت با پایان دادن به جنگ بدون «پیروزی قاطع و از میان بردن حزب الله»، هشدار داد که «درمورد دور بعدی جنگ تنها مساله زمان مطرح است و آن جنگ با هزینه‌های سنگین‌تر و شرایط بسیار بدتر همراه خواهد بود». لیبرمن تاکید کرد که «در هر کابینه آینده‌ای که در آن حضور داشته باشد، برای تأمین امنیت ساکنان شمال اسرائیل تلاش خواهد کرد».

کمی پیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که آتش‌بس میان لبنان و اسرائیل از نیمه‌شب پنج‌شنبه اجرا می‌شود و مدت آن ۱۰ روز خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه