سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

بلومبرگ از رسیدن چهار میلیون بشکه نفت ایران به هند خبر داد

شبکه خبری بلومبرگ در گزارشی به نقل از منابع آگاه که خواستند نام آنها فاش نشود، اعلام کرد که حدود چهار میلیون بشکه نفت خام ایران به هند رسیده است.

نفتکش
به گزارش خبرگزاری موج

، در گزارش بلومبرگ آمده است: هند برای ذخیره‌سازی محموله‌های نفتی خود پیش از پایان مهلت معافیت تحریمی آمریکا در پایان هفته جاری، روند واردات را شتاب بخشیده است.

گزارش بلومبرگ می‌افزاید: به گفته افراد مطلع از موضوع و داده‌های ردیابی کشتی‌ها از شرکت‌های اطلاعاتی موسسه «کپلر» و شرکت تحلیل انرژی «ورتکسا» که محموله‌های صادراتی را پیگیری می‌کنند، یک ابرنفتکش حامل نفت خام ایران در بندر «پارادیپ» در ساحل شرقی هند پهلو گرفته است.

هند در حال انجام مذاکرات با آمریکا برای تمدید معافیت تحریمی مرتبط با مشارکت در توسعه و بهره‌برداری از بندر چابهار ایران است؛ معافیتی که طبق برنامه در ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) به پایان می‌رسد.

به گزارش ایرنا، نارندرا مودی نخست وزیر هند پس از تماس تلفنی تقریبا ۴۰ دقیقه‌ای با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در روز سه‌شنبه، گفت که دو رهبر «تبادل نظر مفیدی» در مورد درگیری‌های خاورمیانه داشته‌اند و هند «از کاهش تنش‌ها و احیای صلح در اسرع وقت حمایت می‌کند.»

آرپیت چاتورودی مشاور ریسک ژئوپلیتیک جنوب آسیا در شرکت مشاوره تنئو، گفت که حتی اگر واشنگتن تمهیدات ویژه‌ای برای هند در نظر بگیرد، بعید است که این تمهیدات تمام نیازهای گازی دهلی نو را پوشش دهد.

سومدا داسگوپتا (Sumedha Dasgupta) اقتصاددان ارشد واحد اطلاعات اکونومیست نیز افزود: جریان خالص ورودی نفت به هند به عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت جهان، به ۳.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی می‌رسد و این کشور را در میان آسیب‌پذیرترین اقتصادها در برابر محاصره قرار می‌دهد.

با توجه به اینکه ذخایر نفتی کمتر از ۶۰ روز را پوشش می‌دهد، در صورت اختلال بیشتر در جریان نفت خاورمیانه، دهلی نو با شرایط بسیار دشوارتری روبرو خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه