سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

ده‌ها معترض ضدجنگ در نیویورک بازداشت شدند

در جریان اعتراضات ضدجنگ در شهر نیویورک، ده‌ها نفر از معترضان که خواستار توقف فروش تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی و پایان حمایت نظامی واشنگتن بودند، توسط پلیس بازداشت شدند.

معترض ضد جنگ
به گزارش خبرگزاری موج

، در جریان تظاهراتی در شهر نیویورک آمریکا، ده‌ها نفر از معترضان که خواستار توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی و پایان حمایت نظامی آمریکا از این رژیم بودند، بازداشت شدند.

بر اساس گزارش رویترز، این اعتراضات روز دوشنبه برگزار شد و گروه‌های ضدجنگ از جمله «صدای یهودیان حامی صلح» در آن حضور داشتند. این گروه اعلام کرد حدود ۹۰ نفر در جریان این تجمع بازداشت شده‌اند.

در میان بازداشت‌شدگان نام «چلسی منینگ» افشاگر و نظامی پیشین ارتش آمریکا نیز دیده می‌شود. پلیس نیویورک اعلام کرد «چندین نفر» در این تجمع بازداشت شده‌اند، اما آمار دقیقی ارائه نکرد. تصاویر منتشرشده از این اعتراضات نشان می‌دهد تجمع‌کنندگان در نزدیکی دفاتر «چاک شومر» رهبر اقلیت سنای آمریکا و «کرستن گیلیبرند» سناتور دموکرات حضور یافته و شعارهایی مانند «بمباران را متوقف کنید»، «کشتار را پایان دهید» و «فلسطین را آزاد کنید» سر داده‌اند.

معترضان همچنین با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، حملات ارتش صهیونیستی به لبنان و جنگ غزه، شعارهایی از جمله «بگذارید غزه زنده بماند»، «بگذارید ایران زنده بماند» و «بگذارید لبنان زنده بماند» سر دادند.

در همین حال، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اقداماتی برای محدود کردن اعتراضات انجام داده که شامل تلاش برای اخراج دانشجویان خارجی، تهدید به قطع بودجه دانشگاه‌ها و بررسی فعالیت‌های آنلاین مهاجران بوده است؛ اقداماتی که با موانع قضایی مواجه شده است.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که حمایت نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه که به کشته شدن ده‌ها هزار نفر، ایجاد بحران گرسنگی و آوارگی گسترده منجر شده، با انتقادات گسترده نهادهای حقوق بشری روبه‌رو شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه