سرخط خبرها
  • موش منجمد ۳۰۰ هزار تومان/ تهران در صدر بازار فروش حشرات
  • پنجمین رویداد ملی جایزه امیر؛ از استقبال ۱۱۰۰ نفری تا معرفی برگزیدگان
  • برد پرگل فوتبال نابینایان ایران؛ هندبا ۵ گل شکست خورد
  • آخرین وضعیت پرونده کارت‌های بازرگانی/ فقط ۱۳ بانک کفایت سرمایه دارند
  • افزایش مبلغ کالابرگ مشمولان در مهرماه اجرا می‌شود
  • رضا شفیعی‌جم بازیگر مطرح کشور: حالم خوب است
  • وزیر صمت: افزایش تولید خودرو، ارتقای کیفیت دو اولویت صنعت خودرو است
  • دبل طلایی و نقره‌ای ایران در پرتاب وزنه؛ علیپور رکورد زنی کرد، اولاد دوم شد
  • شبکه «شاد» با افزودن ۳۰۰ سرور جدید تقویت شد
  • فرزوان : مخالف ورود خودروهای لوکس به کشور هستم

وزیران خارجه روسیه و ترکیه درباره راه‌های خروج منطقه از بحران رایزنی کردند

وزیران امورخارجه روسیه و ترکیه درباره اوضاع پیرامون منطقه و یافتن راه‌هایی برای خروج از وضعیت بحرانی در غرب آسیا گفت‌وگو کردند.

روسیه و ترکیه
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت امورخارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه در یک تماس تلفنی با «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود درباره ضعیت کنونی در منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کرد.

بنابر گزارش ریا نووستی، در این بیانیه آمده است: «مسائل مربوط به یافتن راه‌هایی برای خروج از وضعیت بحرانی که در نتیجه حمله بی‌دلیل ایالات متحده و اسرائیل به ایران ایجاد شده است، مورد بحث قرار گرفت. مسکو و آنکارا تمایل خود را برای مشارکت در تلاش‌ها برای حل و فصل مسالمت‌آمیز این درگیری ابراز کردند.»

وزارت امورخارجه روسیه در ادامه بیانیه خود آورده است که فیدان در اظهارات خود همچنین به آخرین تحولات پیرامون اوکراین و چشم‌انداز از سرگیری روند مذاکرات با مشارکت ایالات متحده اشاره کرد.

طبق این بیانیه، وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه آمادگی آنکارا را برای ارائه بستری برای برگزاری مذاکرات در مورد اوکراین مورد تاکید قرار داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه