سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

استارمر با دستورکار رایزنی برای تثبیت آتش‌بس به خاورمیانه سفر می‌کند

دفتر نخست‌وزیر انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد کی‌یر استارمر با دستور رایزنی برای حمایت و تثبیت توافق آتش‌بس اخیر میان ایران و ایالات متحده راهی خاورمیانه می‌شود.

کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس
به گزارش خبرگزاری موج

، دفتر نخست‌وزیری انگلیس طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در تارنمای دولت این کشور منتشر شد، افزود که استارمر در این سفر با رهبران کشورهای منطقه دیدار خواهد کرد تا درباره تلاش‌های دیپلماتیک برای تثبیت آتش‌بس گفت‌وگو کند.

در این بیانیه آمده است که نخست‌وزیر انگلیس امروز (چهارشنبه) در دیدار با شرکای منطقه‌ای، بر حمایت دولت خود از کاهش تنش و ضرورت تبدیل آتش‌بس به یک توافق بلندمدت تأکید خواهد کرد.

استارمر پیش از سفر طی بیانیه‌ای، توافق آتش‌بس را فرصتی برای کاهش تنش‌ها توصیف و تبدیل این وضعیت به یک توافق پایدار را خواستار شد.

وی تأکید کرد که بازگشایی تنگه هرمز و تداوم آتش‌بس، نیازمند همکاری نزدیک با شرکای منطقه‌ای است.

در همین پیوند سارا جونز معاون وزیر کشور انگلیس هم امروز در رسانه‌های این کشور حاضر شد تا موضع دولت را تشریح کند. او در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: ما می‌خواهیم هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا این روند به یک راه‌حل پایدار در خصوص تنگه هرمز و البته یک آتش‌بس دائمی و توافق منجر شود.

وی افزود: نمی‌خواهم درباره اینکه اکنون در چه وضعیتی هستیم یا ممکن است به کجا برسیم گمانه‌زنی کنم. آنچه امیدواریم این است که به نقطه‌ای برسیم که در آن کاهش تنش دائمی و یک توافق پایدار حاصل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه