مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه تاکید کردند

وزرای خارجه عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه مصر بر حمایت از هر گونه تلاشی برای کاهش تنش‌ها در منطقه تأکید کردند.

مصر و عراق
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از خبرگزاری عراق (واع)، «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر در راستای تلاش برای کاهش تنش‌ها در منطقه با «فؤاد حسین» همتای عراقی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف در این تماس تلفنی تلاش‌های مربوط به کاهش و مهار تنش‌های روزافزون در منطقه و دستیابی به تفاهم‌هایی بین ایران و آمریکا به ویژه در این شرایط خطرناک و حساس را بررسی کردند.

وزرای خارجه مصر و عراق همچنین بر ضرورت درایت و اجتناب از سناریوی فاجعه‌باری که تبعات آن دامنه‌گیر همه طرف‌ها خواهد شد، تأکید کردند و اهمیت اولویت‌دهی به گفت‌وگو و دیپلماسی برای دستیابی به راه‌حل توافقی جهت برقراری آتش‌بس و دور کردن منطقه از پیآمدهای گسترده را مورد تأکید قرار دادند.

دو طرف همچنین به بررسی پیآمدهای ناگوار جنگ بر آزادی دریانوردی، زنجیره تأمین و امنیت غذایی، آزادی تجارت بین‌المللی و امنیت انرژی در پرتو افزایش قیمت نفت و انرژی، پرداختند.

وزیر خارجه مصر همچنین در تماس تلفنی با «پنی وانگ» همتای استرالیایی، «تاکشی ایوایا» همتای ژاپنی و «پائولو رانگل» همتای پرتغالی خود درباره تحولات منطقه و تلاش‌های مربوط به کاهش تنش‌ها گفت‌وگو کرد.

وزرای خارجه این کشورها بر حمایت کامل خود از تلاش‌های مصر برای پایان دادن به تنش‌ها و مهار بحران در سایه پیآمدهای اقتصادی گسترده تداوم جنگ بر آزادی دریانوردی، تجارت جهانی، زنجیره تأمین و امنیت غذایی و انرژی، تأکید کردند.

عبدالعاطی نیز با اشاره به حساسیت مرحله کنونی که نیازمند تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای جلوگیری از انفجار اوضاع است، به تشریح تلاش‌های مصر با همکاری شرکای منطقه‌ای خود برای مهار تشدید تنش‌های نظامی در منطقه پرداخت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه