یمن چند هدف حیاتی دشمن صهیونیستی را در جنوب اراضی اشغالی هدف قرار داد

نیروهای مسلح یمن از هدف قرار دادن چند هدف حیاتی و نظامی دشمن صهیونیستی در ام الرشراش در جنوب اراضی اشغالی با حملات موشکی و پهپادی خبر داد.

یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای مسلح یمن با یاری خداوند، عملیات مشترکی را با سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و مقاومت اسلامی در لبنان با موشک‌های کروز و حملات پهپادی انجام دادند که چند هدف حیاتی و نظامی دشمن صهیونیستی را در ام الرشراش در جنوب فلسطین اشغالی هدف قرار داد و این عملیات اهداف خود را با موفقیت محقق ساخت.

وی تصریح کرد: در راستای حمایت و پشتیبانی از محور جهاد و مقاومت در ایران، لبنان، عراق و فلسطین و در چارچوب رویارویی با طرح صهیونیستی که مردمان امت ما را در منطقه هدف قرار داده و هدف آن ایجاد پروژه موسوم به اسرائیل بزرگ برای تغییر خاورمیانه است، این عملیات صورت گرفت.

سرتیپ یحیی سریع تاکید کرد: نیروهای مسلح یمن به وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در این نبرد تاریخی عمل می‌کنند و با افتخار هرچه تمامتر آن پیروزی‌ها و بزرگی را که مردم ایران با انسجام و وحدت و جانفشانی‌هایشان و نقش شرافت‌مندانه‌شان در به شکست کشاندن طرح‌های دشمن محقق می‌سازند، دنبال می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه