سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

احیای خط تولید شرکت امارات گلوبال آلومینیوم احتمالا یک سال طول بکشد

​شرکت «امارات گلوبال آلومینیوم» از آسیب شدید این شرکت خبر داد که احیای آن ممکن است تا ۱۲ ماه به طول انجامد.

63794130
به گزارش خبرگزاری موج

، شرکت «امارات گلوبال آلومینیوم» (EGA) اعلام کرد احیای کامل تولید در کارخانه ابوظبی که در حملات موشکی و پهپادی ایران به شدت آسیب دیده، ممکن است تا ۱۲ ماه به طول انجامد.

این مجتمع بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در امارات بوده و در زمینه بازیافت ضایعات و تولید آلومینیوم اولیه تخصص دارد.

در اوایل فروردین ۱۴۰۵ و همزمان با گسترش دامنه جنگ ایران و اسرائیل به متحدان منطقه‌ای تل‌آویو، تأسیسات حساس امارات از جمله منطقه ویژه اقتصادی خلیفه (Khalifa Economic Zone) و کارخانه ذوب آلومینیوم الطویله مورد حملات موشکی و پهپادی ایران قرار گرفت.

شرکت EGA به عنوان بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در امارات و یکی از بازیگران کلیدی بازار جهانی آلومینیوم، اعلام کرده این حملات خسارات قابل توجهی به تأسیسات وارد کرده و فرآیند خاموشی اضطراری انجام شده است.

کارشناسان اقتصادی معتقدند این آسیب می‌تواند بر زنجیره تأمین جهانی آلومینیوم به ویژه در صنایع خودروسازی، بسته‌بندی و ساختمان تأثیر بگذارد.

هنوز برآورد دقیقی از خسارت مالی این حمله منتشر نشده است، اما بازه زمانی ۱۰ تا ۱۲ ماهه برای بازگشت به تولید، نشان از شدت تخریب دارد.

این حملات در واکنش به حملات پیشین آمریکا و اشغالگران به دو کارخانه فولاد بزرگ ایران انجام شد. ایران اعلام کرد که تأسیسات آلومینیوم امارات و بحرین را به دلیل «ارتباط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا» هدف قرار داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه