سرخط خبرها
  • رسیدگی به پرونده‌های تاخیر در واردات به اتاق بازرگانی واگذار می‌شود
  • چهار دکل حفاری فراساحلی به ناوگان نفت فلات قاره افزوده می‌شود
  • جهش ۲۳۳ درصدی جابجایی ریلی بندر شهید رجایی در اوج جنگ تحمیلی
  • تخلف ۴۷ دستگاه در پرداخت حقوق بیش از سقف قانونی کارکنان دولت
  • اعتبار خرید تضمینی گندم تسویه شده است
  • سخنگوی سپاه: دنیا خواهد دید چه خواهد شد!
  • پرسپولیس ۳ - ۰ مس شهر بابک/ تثبیت صدرنشینی شاگردان تارتار
  • ۳۹ عامل اصلی، مرتبط و تخریب‌گر اموال مردم در قزوین بازداشت شدند
  • تشییع پیکر سیروس ابراهیم زاده در خانه هنرمندان
  • آیلار جامی، نخستین طلای کاروان ایران در ناگویا را کسب کرد
  • فیلمساز ترکیه‌ای: طرفدار سینمای عباس کیارستمی هستم

فرانسه و کره جنوبی به کاهش تنش ها و بازگشایی تنگه هرمز تاکید دارند

روسای جمهور فرانسه و کره جنوبی در یک جلسه مطبوعاتی بر نیاز به کاهش تنش ها در خاورمیانه و بازگشایی تنگه هرمز تاکید کردند.

امانوئل مکرون و لی جائه میونگ
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از فرانس ۲۴، امانوئل مکرون و لی جائه میونگ روز جمعه توافق کردند که برای کمک به بازگشایی تنگه هرمز و کاهش اختلالات اقتصادی جهانی ناشی از جنگ در خاورمیانه با یکدیگر همکاری کنند.

نشست دوجانبه مکرون و میونگ در سئول در حالی برگزار شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا متحدان خود را به دلیل عدم حمایت از جنگ (تجاوزکارانه) آمریکا و (رژیم) اسرائیل علیه ایران مورد انتقاد شدید قرار داده است.

مکرون در یک نشست مطبوعاتی مشترک با همتای کره ای خود بر لزوم همکاری فرانسه و کره جنوبی برای کمک به بازگشایی تنگه هرمز و کاهش تنش ها در خاورمیانه تأکید کرد، در حالیکه لی جائه میونگ گفت که وی و همتای فرانسویش بر «عزم خود جهت همکاری برای تضمین مسیر کشتیرانی امن در تنگه هرمز» تاکید کردند.

روسای جمهور فرانسه و کره جنوبی به سؤالات خبرنگاران پاسخ ندادند و توضیحی در مورد چگونگی طرح خود برای کمک به بازگشایی تنگه هرمز ارائه نکردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه