سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

کره شمالی:

کشتارجمعی در خاورمیانه حجم جنایات جنگ جهانی دوم را کم‌رنگ کرده است

وزارت خارجه جمهوری دموکراتیک خلق کره اعلام کرد که آنچه اکنون در خاورمیانه در جریان است، شامل کشتارجمعی کودکان و غیرنظامیان، جرایمی را رقم زده که جنایات جنگ جهانی دوم در برابر آن بسیار کم‌رنگ به نظر می‌رسد.

رهبر کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که امروز (پنج‌شنبه) منتشر کرد، اظهار داشت: «در منطقه خاورمیانه، کودکانی که باید در هر شرایطی از حمایت ویژه برخوردار باشند، با سلاح‌های دقیق هدف قرار می‌گیرند و صدها نفر از آنان در تراژدی‌هایی که روزانه تکرار می‌شوند، جان خود را از دست می‌دهند.»

به نقل از اسپوتنیک، در ادامه این بیانیه آمده است: «واقعیت تلخ امروز، که در آن قوانین و نظم بین‌المللی به شکل فاحش به دلیل سیاست‌های سلطه‌جویانه نقض می‌شوند، و تجاوز به حاکمیت کشورها به نقض حقوق بشر تبدیل شده است، این حقیقت را برای ملت‌های جهان آشکار می‌کند که حفاظت از حاکمیت کشورها در واقع حفاظت از حقوق بشر است.»

وزارت خارجه کره شمالی تأکید کرد که دفاع از کرامت، حاکمیت و حقوق ملت موضع ثابت و تغییرناپذیر پیونگ‌یانگ در برابر تهدیدها و توطئه‌های قدرت‌های دشمن است.

این وزارتخانه همچنین تصمیم اخیر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را که وضعیت حقوق بشر در کره شمالی را هدف گرفته، «غیرقانونی، خودسرانه و سیاسی خواند و آن را سندی از توطئه‌گری سیاسی مبتنی بر ادعاهای ساختگی و تحریف سیاست‌های کشور» توصیف کرد.

در پایان بیانیه آمده است: «در جمهوری دموکراتیک خلق کره که دولت مسئولیت کامل تضمین و ارتقای حقوق و رفاه مردم را بر عهده دارد، حقوق واقعی انسان‌ها به شکلی تضمین می‌شود که کاملاً با آرزوها و منافع توده‌های کارگر سازگار است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه