ترامپ:

پوتین و زلنسکی از هم متنفرند

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که نفرت بین «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی به سطحی رسیده است که مانع تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری می‌شود.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی‌ای که از کانال یوتیوب دولت آمریکا پخش شد، ادعا کرد: «من در هشت جنگ پیروز شده‌ام و این یکی قرار بود یکی از آسان‌ترین آنها باشد، اما نفرت بین رئیس جمهور پوتین و زلنسکی به اوج خود رسیده است.»

ترامپ بارها از عدم تمایل ولودیمیر زلنسکی برای حل و فصل مناقشه ابراز تعجب کرد و در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز گفت: «من تعجب می‌کنم که زلنسکی این توافق را نمی‌خواهد. به زلنسکی بگویید که با آن موافقت کند.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با ان‌بی‌سی نیوز گفته بود: «رئیس جمهور روسیه، آماده معامله است. مذاکره با زلنسکی بسیار دشوارتر است.»

زلنسکی همچنان اظهارات متناقضی در مورد توافق مطرح می‌کند، گاهی اوقات با برخی از نکات توافق موافقت می‌کند و سپس «رد قاطع» آنها را اعلام می‌نماید و گاهی اوقات سعی می‌کند از برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری طفره برود زیرا ممکن است این انتخابات راه را برای دولتی که به دنبال صلح با مسکو است، هموار کند.

این در حالی است که مسکو بارها بر آمادگی خود برای مذاکرات صلح که منجر به صلح پایدار و یک راه حل جامع شود که به ریشه‌های درگیری اوکراین بپردازد، تأکید کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه