سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

رسانه‌های اسرائیلی مدعی ورود یمن به جنگ منطقه‌ای شدند

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از رصد شلیک موشک به سمت مناطق جنوبی اراضی اشغالی برای نخستین‌بار از آغاز جنگ خبر داد.

یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد آژیرهای هشدار در بئر السبع، دیمونا و مناطق دیگری در جنوب به صدا درآمده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی، این موشک‌ها برای نخستین‌بار از یمن و از زمان آغاز جنگ به سمت اراضی اشغالی شلیک شده‌اند.

همزمان، گزارش‌هایی از به‌ صدا درآمدن آژیر خطر در شهر ایلات نیز منتشر شده است.

در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شلیک موشک از سوی «یمن» برای نخستین بار را تأیید کرد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد یکی از موشک‌های شلیک‌ شده از یمن به سمت جنوب اراضی اشغالی رهگیری شده است.

انصارالله یمن تا بدین لحظه هیچ بیانیه‌ای در خصوص ورود به جنگ صادر نکرده است.

پیشتر، نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای رسمی، ضمن محکوم کردن حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و کشورهای محور مقاومت، از آمادگی برای ورود مستقیم به درگیری‌ها در شرایط مشخص خبر دادند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای مسلح یمن چند مطالبه اصلی را مطرح کرده‌اند: نخست، توقف فوری حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و کشورهای محور مقاومت و پاسخ مثبت به تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی برای پایان دادن به این درگیری‌ها. دوم، پایان دادن به حملات علیه کشورهای اسلامی از جمله فلسطین، لبنان، ایران و عراق و همچنین رفع محاصره یمن. سوم، اجرای توافقات مربوط به غزه و عمل به تعهدات انسانی و حقوقی در قبال مردم فلسطین.

در پایان، نیروهای مسلح یمن تأکید کرده‌اند که عملیات نظامی احتمالی آن‌ها صرفاً متوجه آمریکا و رژیم صهیونیستی است و هیچ‌یک از ملت‌های مسلمان هدف این اقدامات نخواهند بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه