سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب

ترکیه از برگزاری نشست چهار جانبه در پاکستان برای بررسی تجاوزات به ایران خبر داد

وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که با همتایان خود از مصر، عربستان و پاکستان در پاکستان دیدار خواهد کرد تا راهکارهای دیپلماتیک برای توقف تنش‌ها و جلوگیری از گسترش جنگ در ایران بررسی شود.

هاکان فیدان  وزیر خارجه ترکیه
به گزارش خبرگزاری موج

، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که به زودی در پاکستان با همتایان خود از مصر، عربستان و پاکستان دیدار خواهد کرد تا بحران ناشی از جنگ در ایران را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

وی در مصاحبه با رسانه‌های ترکیه افزود که رایزنی‌های دیپلماتیک تلفنی همچنان ادامه دارد و مرحله کنونی یک «فرایند دشوار و دردناک» است.

فیدان همچنین تاکید کرد که ترکیه تلاش دارد از تشدید بی‌اعتمادی میان ایران و کشورهای همسایه خلیج فارس جلوگیری کند.

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: این سناریویی است که اسرائیل دقیقاً می‌خواهد رخ دهد و به دنبال درگیر شدن کشورهای اسلامی در یک جنگ منطقه‌ای طولانی‌مدت است.

پیش از این نیز وزرای خارجه مصر، پاکستان و ترکیه تماس‌هایی را با هدف بحث درباره تحولات شتاب‌زده و کاهش تنش در منطقه که از حدود یک ماه قبل شدت یافته، صورت داده بودند.

وزارت خارجه مصر روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرده بود، طرف‌های مذکور درباره تبادل دیدگاه‌ها و ارزیابی‌ها پیرامون تبعات تشدید تنش نظامی در منطقه و تلاش‌های صورت گرفته برای کاهش شدت تنش بحث و تبادل نظر کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه