سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

کرملین:

ایران هیچ اطلاعاتی در مورد طرح صلح ادعایی آمریکا به مسکو منتقل نکرده است

سخنگوی کرملین امروز چهارشنبه گفت که ایران هیچ اطلاعاتی در مورد طرح صلح ادعایی آمریکا به مسکو منتقل نکرده است.

سخنگو کاخ کرملین
به گزارش خبرگزاری موج

، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا مسکو اطلاعاتی در مورد پیش نویس طرح صلح ادعایی آمریکا از طرف ایرانی دریافت کرده است، به خبرنگاران گفت: «خیر، دوستان ایرانی ما چنین اطلاعاتی به ما ندادند.»

به نقل از خبرگزاری نووستی، پسکوف همچنین اظهار کرد که بخش عمده‌ای از اطلاعات مربوط به تلاش‌های ایران برای حل و فصل مناقشه، اخبار جعلی است و افزود که این وضعیت با انتشار بخش‌هایی از یک طرح صلح ادعایی در مورد ایران، مشابه وضعیت گزارش‌های مربوط به حل و فصل مناقشه اوکراین است.

این مقام مسئول روسی همچنین عنوان کرد که مسکو نمی‌داند گزارش‌ها در مورد «طرح صلح ایالات متحده» برای خاورمیانه چقدر قابل اعتماد است و ایران چنین اطلاعاتی ارائه نکرده است.

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از اظهاراتش اعلام کرد که تماس بین قانونگذاران روسیه و ایالات متحده واقعا ضروری است، اگر این تماس‌ها برقرار شوند، می‌توان از آنها استقبال کرد.

پیش از این، روزنامه ودوموستی به نقل از منابع مطلعی گزارش داده بود که قانونگذاران روسیه در آینده نزدیک به ایالات متحده سفر خواهند کرد. یک هیات روسی از مجلس سفلی برای مذاکره با آمریکایی‌ها به واشنگتن می شود.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «اگر چنین تماس‌هایی بین قانونگذاران دو کشور برقرار شود، می‌توان از آن استقبال کرد. آنها واقعا ضروری هستند.»

این مقام رسمی کرملین در ادامه خاطرنشان کرد که روسیه از هر نوع احیای گفت‌وگو با ایالات متحده استقبال می‌کند و این امر منافع دو کشور را برآورده خواهد کرد.

علاوه بر این، پسکوف گفت که تماس‌های روسیه با نمایندگان ایالات متحده در مورد اوکراین ادامه دارد و مسکو اطلاعاتی در مورد آنچه در مذاکرات واشنگتن با کی‌یف اتفاق می‌افتد، دریافت می‌کند.

وی با بیان اینکه مسکو امیدوار است که این حسن نیت ایالات متحده ادامه یابد، افزود: روسیه همچنان برای مذاکره در مورد حل و فصل اوکراین آماده است. هر دور از مذاکرات در مورد اوکراین گامی به سوی یافتن فرمولی برای حل و فصل مساله با در نظر گرفتن منافع روسیه است.

پسکوف گفت: ما در واقع از تلاش‌های مداوم طرف آمریکایی با هدف تضمین شرایط مناسب برای دستیابی به یک توافق در امور اوکراین استقبال می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه