سرخط خبرها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

پاکستان برای خاتمه جنگ آمریکا-رژیم صهیونیستی علیه ایران اعلام آمادگی کرد

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به‌راه انداخته‌اند، گفت که از گفت‌وگوها جهت خاتمه این جنگ حمایت ‌می‌کند.

نخست وزیر پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان عصر سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پاکستان از تلاش‌های جاری برای پیگیری گفت‌وگوها جهت پایان دادن به جنگ در خاورمیانه، به نفع صلح و ثبات در منطقه و فراتر از آن، استقبال و کاملا حمایت می‌کند.»

شهباز شریف در ادامه افزود: «در صورت توافق ایالات متحده و ایران، پاکستان آماده و مفتخر است که میزبان تسهیل مذاکرات معنادار و قطعی برای حل‌وفصل جامع درگیری فعلی باشد.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۹ اسفند ماه درحالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، در اقدامی متجاوزگرانه به خاک جمهوری اسلامی ایران حمله کردند.

در پی این حملات، تعدادی از مقامات سیاسی، نظامی، دانشمندان هسته‌ای و حتی غیرنظامیان و دانش‌آموزان متعددی به شهادت رسیدند و ایران در پاسخ و در اقدامی برای دفاع از خود، اهداف مشخصی را تحت عنوان عملیات وعده صادق ۴ در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه هدف قرار داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه