سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خواهان کنترل ۵۵ درصد از خاک لبنان شد

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی طی اظهاراتی جنجالی درباره گسترش دامنه اشغال نطامی لبنان و اجرای سناریوی غزه در این کشور، بار دیگر باعث افزایش نگرانی‌ها در خصوص تشدید تنش در منطقه شده است.

بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از شبکه الجزیره مباشر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده است: «همان‌گونه که بر ۵۵ درصد از نوار غزه تسلط داریم، باید این رویکرد را در لبنان نیز اجرا کنیم.»

وی همچنین افزود که در چشم‌انداز مورد نظرش، رود لیطانی باید به‌عنوان مرز میان سرزمین‌های اشغالی و لبنان در نظر گرفته شود.

پیش از این نیز یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود، ارتش این رژیم دستوری دریافت کرده است تا تمامی پل‌های روی رودخانه لیطانی را به‌صورت فوری منهدم کند.

وی همچنین افزود: دستورهایی برای تسریع تخریب منازل شهروندان لبنانی در روستاهای خط مقدم و مرزی صادر شده است؛ اقدامی که به ادعای او با هدف «پایان دادن به تهدیدات» علیه رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مرزهای جنوبی لبنان طی روزهای اخیر شاهد افزایش درگیری‌ها و تبادل آتش بوده و نگرانی‌ها درباره گسترش دامنه تنش‌ها در منطقه رو به افزایش است.

کارشناسان معتقدند چنین اقداماتی می‌تواند به تشدید بحران انسانی و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی در مناطق مرزی لبنان منجر شود و پیامدهای گسترده‌تری برای امنیت منطقه به همراه داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه