مدیر مستعفی مرکز ضد تروریسم:

تحت تاثیر اسرائیل جنگ ایران و آمریکا آغاز شد

مدیر مستعفی مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا خاطر نشان کرد رئیس جمهور ترامپ با نادیده گرفتن مخالفت ۱۸ آژانس اطلاعاتی ایالات متحده جنگ علیه ایران را آغاز کرد.

مدیر مستعفی مرکز ضد تروریسم آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، «جو کنت» مدیر پیشین مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا گفت که قبل از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده برای حمله به ایران، هیچ بحث جدی در سطح معاونان یا شورای امنیت ملی وجود نداشت.

او در ادامه خاطر نشان کرد: اما سیاست‌گذاران اطراف ترامپ به شدت تحت تأثیر قرار گرفتند، نه تحت تأثیر اطلاعات ۱۸ آژانس اطلاعاتی آمریکا، بلکه تحت تأثیر بسیاری از مقامات اسرائیلی که به‌طور مستقیم با آنها در ارتباط بودند.

کنت که به دلیل مخالفت با جنگ با ایران هفته گذشته از سمت خود استعفا داد، معتقد است که آنها قصد داشتند حلقه اطراف رئیس جمهور را به شدت محدود کنند تا از شنیدن هرگونه صدای مخالف توسط او جلوگیری کنند.

به گفته او، مدیر اطلاعات ملی، معاون رئیس جمهور و سایر اعضای کلیدی کابینه و جامعه اطلاعاتی از تصمیمات گرفته شده بسیار دور بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه