سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

وزرای خارجه قطر و عربستان برای مهار تنش‌ در منطقه‌ گفتگو کردند

در شرایطی که نگرانی‌ها نسبت به افزایش بی‌ثباتی در خاورمیانه به دلیل اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است، وزرای خارجه قطر و عربستان در یک گفت‌وگوی تلفنی بر لزوم توقف فوری اقدامات تحریک‌آمیز و اولویت‌بندی «زبان عقل» در روابط بین‌الملل تاکید کردند.

عربستان و قطر
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت امور خارجه قطر با انتشار بیانیه‌ای جزئیات مکالمه تلفنی میان محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه این کشور و فیصل بن فرحان، همتای عربستانی وی را تشریح کرد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، در این تماس که با محوریت بررسی تشدید تنش‌ها در منطقه انجام شد، طرفین بر ضرورت توقف فوری هرگونه اقدام تنش‌زا و بازگشت به میز گفت‌وگو تاکید کردند.

دو دیپلمات ارشد عربی در ادامه این گفت‌وگو، بر اهمیت تقویت هماهنگی میان کشورهای عربی برای مقابله موثر با چالش‌های کنونی و تلاش مشترک جهت مهار بحران با هدف حفظ امنیت و ثبات منطقه توافق کردند.

وزارت خارجه قطر در ادامه اعلام کرد که آل ثانی و بن فرحان همچنین بر اولویت‌ دادن به «زبان عقل» در روابط بین‌الملل به جای جنگ و زبان زور تاکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه