سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

موج جدید حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله به اراضی اشغالی آغاز شد

حزب‌الله لبنان اعلام کرد در ادامه عملیات علیه اشغالگران چندین دستگاه خودروی زرهی ارتش اشغالگر در جنوب لبنان را هدف حمله قرار داده است. همزمان، آژیرهای خطر در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی به‌دلیل نگرانی از نفوذ پهپاد به صدا درآمد.

خیبرشکن موشک حمله موشکی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از الجزیره، حزب‌الله لبنان با صدور چند اطلاعیه جداگانه اعلام کرد که نیروهای این جنبش دو تانک «مرکاوا» را در شهرک البیاضه با موشک‌های هدایت‌شونده هدف قرار داده و به آن‌ها آسیب وارد کرده‌اند.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین تأیید کرد که یک پهپاد تهاجمی نیز یک تانک مرکاوا دیگر را در همین منطقه هدف قرار داده و به طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفته است.

همزمان با این تحولات، رسانه‌های صهیونیستی از فعال شدن آژیرهای هشدار در شهرک «کریات‌شمونه» و مناطق اطراف آن خبر داده‌اند.

طبق گزارش‌ها، دلیل فعال‌سازی آژیرها نگرانی از احتمال نفوذ پهپادهای حزب‌الله به حریم هوایی این منطقه بوده است.

در مقابل، منابع محلی در جنوب لبنان اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز شهرک حبوش را هدف حمله هوایی قرار دادند که جزئیات مربوط به تلفات یا خسارات احتمالی این حمله هنوز منتشر نشده است.

به گزارش ایرنا رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوز مشترک با آمریکا به ایران، عملیات متجاوزانه‌اش در داخل خاک لبنان را تشدید کرده است و با این وجود، از سه هفته پیش تا کنون نتوانسته است در جنگ با حزب الله پیشرفت قابل ذکری را محقق کند. اما مقاومت لبنان با عملیات جنگ و گریز توانسته است رویارویی با اسرائیل را به یک جنگ فرسایشی برای آن تبدیل کند و احتمال دارد این روند در روزهای آینده با شدت گرفتن عملیات میدانی مقاومت، تشدید شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه