یمن آماده پشتیبانی از ایران است

مشاور نخست وزیری یمن اعلام کرد این کشور آماده پشتیبانی از جمهوری اسلامی ایران در جنگ علیه دشمن آمریکایی - صهیونیستی است.

موشک های ایرانی
به گزارش خبرگزاری موج

، «حمید عبدالقادر عنتر» مشاور نخست وزیری یمن گفت: جمهوری اسلامی ایران توانمندی‌های دفاعی و سلاح بازدارندگی در مقابله با تجاوز آمریکا و اسرائیل دارد. کشورهای محور مقاومت در صورت تشکیل ائتلاف بین المللی علیه ایران در کنار تهران هستند.

وی به خبرگزاری المعلومه گفت: یمن در وضعیت آمادگی کامل است. ما توانمندی‌های نظامی داریم که همه را غافلگیر می‌کند. ما به کشورهایی که به فکر مشارکت در تجاوز صهیونیستی آمریکایی علیه ایران هستند هشدار می‌دهیم موضع یمن واضح و سرنوشت ساز است. موضع یمن در چارچوب همبستگی با محور مقاومت و مخالفت با قلدری آمریکا و صهیونیسم در منطقه است. ادامه تجاوزات منجر به تشدید تنش بیشتر می‌شود و یمن در برابر هیچ تهدیدی دست بسته نمی‌ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه