سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

وزیر خارجه ایتالیا از ادامه مذاکره با ایران خبر داد

وزیر امور خارجه ایتالیا گفت: دولت رُم با ایران در راستای تلاش به منظور پایان دادن به درگیری در غرب آسیا مذاکره می‌کند.

ایتالیا
به گزارش خبرگزاری موج

، «آنتونیو تایانی»، وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر ایتالیا امروز (جمعه) عنوان کرد: ما همچنان با دولت ایران در حال مذاکره هستیم و هدف پایان دادن هر چه سریع‌تر به خصومت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایتالیایی «آنسا»، تایانی در صحبت‌هایی پس از یک نشست اینترنتی با سفیران کشورهای حوزه خلیج فارس بیان داشت: ما روز پنجشنبه زمانی که همه اتباع ایتالیایی حاضر در ایران که خواستار ترک آنجا بودند را به جمهوری آذربایجان منتقل کردیم پرسنل دیپلماتیک خودمان را نیز از تهران به باکو بردیم.

او خاطر نشان کرد: حفظ ارتباط دیپلماتیک مهم است.

تایانی اضافه کرد: «ما همچنان سفارتمان در ایران را حفظ می‌کنیم اما عملیات‌های آن را از محل پایتخت جمهوری آذربایجان انجام می‌دهیم. بنا بر این هیچ خللی در روابط دیپلماتیک ما مطلقا ایجاد نشده است چون ما معتقدیم باید به مذاکرات ادامه دهیم.»

وزیر خارجه ایتالیا خاطرنشان کرد: «راه گفتگوها باید همواره باز باشد. هدف این است که در سریع‌ترین زمان ممکن به خصومت‌ها پایان دهیم. ما به تلاشمان برای تحقق این هدف ادامه خواهیم داد و هماهنگی‌ها را در سطح اروپایی انجام خواهیم داد.»

تایانی از سوی دیگر عنوان کرد دولت ایتالیا بعد از شروع درگیری در غرب آسیا که در نتیجه حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران رخ داد، کمک کرده تا بالغ بر ۱۰۰۰۰ ایتالیایی ساکن منطقه به خانه برگردند و روند بازگشت‌ها همچنان ادامه می‌یابد.

او این عملیات بازگشت را یک عملیات پیچیده خواند چون تعداد ایتالیایی‌های ساکن خارج که تحت تاثیر جنگ در غرب آسیا قرار گرفته‌اند آمار بالایی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه