رهبر انصارالله:

بعضی از حکام عرب حاشیه خلیج فارس از تجاوزات علیه ایران ناراحت نیستند

رهبر انصارالله تأکید کرد؛ برخی حکام عرب از جنایات آمریکا و اسرائیل علیه ایران خوشحالی می‌کنند.

رهبر انصارالله
به گزارش خبرگزاری موج

، سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن شامگاه چهارشنبه در سخنرانی خود به‌مناسبت ماه مبارک رمضان گفت: پس از سال ۲۰۰۰ (میلادی)، سرسپردگی و وابستگی برخی نظامهای عربی به آمریکا و اسرائیل و خدمت آنها در راستای منافع صهیونیسم و خصومت‌ورزی آنها با تمام آزادگان امت برای همه آشکار شد.

وی افزود: برخی نظامهای عربی تمام امکانات مادی و رسانه‌ای و موضع‌گیری سیاسی و گاهی نظامی و امنیتی و تمام اشکال حمایتی را از دشمنان امت اسلام فراهم کردند و حرکت نفاق بیش از هر زمانی در گذشته افشا شده است.

الحوثی در ادامه تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران را محکوم کرد و با حمایت مجدد از مردم ایران گفت: تجاوز به ایران، تجاوز جنایتکارانه وحشیانه‌ای است که متجاوزان هولناک‌ترین و وحشیانه‌ترین جنایات را مرتکب می‌شوند و ایران در حال دفاع از خود است.

وی اظهار داشت: آمریکا از آن سوی کره زمین به منطقه ما آمده است تا ملتهای آن را از جمله جمهوری اسلامی ایران مورد تجاوز قرار دهد.

الحوثی گفت: یهودیان صهیونیست از جای جای زمین جمع شده و با شرارت و طغیانگری و تجاوزات و اهداف آشکارشان برای سلطه بر تمام منطقه و با خصومت‌ورزی آشکارشان با اسلام آمده‌اند.

وی اضافه کرد: اهداف صهیونیسم جهانی کاملاً شیطانی است و رسوایی جفری اپستین، تنها بخش کوچکی از این حقیقت را برملا کرده است.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: بیشتر رسانه‌های عربی در صف مستکبران سرکش برای توجیه جنایات و تمجید از طغیانگری و گردنکشی آنها قرار دارند و جنگ روانی را علیه امت اسلام در پیش گرفته‌اند.

وی گفت: هنگامی که ایران، به پایگاههای آمریکایی که به مردم ایران حمله کرده‌اند، پاسخ می‌دهد و آنها را هدف قرار می‌دهد، نظامهای عربی خشمگین می‌شوند و دفاع مردم مسلمان ایران را حمله به خود قلمداد می‌کنند.

الحوثی تصریح کرد: کشورهایی که پایگاههای آمریکایی را در آغوش گرفته‌اند با تمام توان از این پایگاهها دفاع و با عملیات ایران علیه این مراکز مقابله و از آن حمایت می‌کنند.

رهبر انصارالله افزود: کشورهای عربی به حمایت مالی از پایگاههای آمریکایی می‌پردازند و تمام هزینه‌های مالی آن را تأمین می‌کنند.

وی ابراز کرد: آنها (حکام عرب حاشیه خلیج فارس) می‌خواهند کشورهایی (اشاره به ایران) که آمریکا به آنها حمله می‌کنند، از خود دفاع نکنند.

الحوثی ادامه داد: حرکت نفاق و همکاری و همراهی با کافران ظالم متجاوز نه‌فقط علیه ملت ایران بلکه علیه تمام ملتها آشکار شده است.

وی گفت: برخی از طرفهای جنبش نفاق در امت اسلام (حکام سازشکار عرب)، از جنایات آمریکا و اسرائیل علیه مردم مسلمان ایران و رهبران مسلمان ایران ابراز شادمانی می‌کنند.

الحوثی تأکید کرد: همکاری (حکام عرب) با دشمن یهودی صهیونیستی، بلاهت و حماقت و گمراهی و خسران مبین است.

رهبر انصارالله گفت: تمام هم و غم دشمن یهودی صهیونیستی و آمریکا این است که از دست آزادگان امت اسلام خلاصی یابند تا بتوانند نقشه‌های خود را برای سرکوب و از بین بردن دیگران حتی منافقان و طرفدارانشان تکمیل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه