سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

آمریکا در اکوادور عملیات نظامی انجام داد

عملیات نظامی مشترک با اکوادور، آنچه را که آمریکا «سازمان‌های تروریستی تعیین‌شده» در این کشور می‌نامد، هدف قرار داد.

آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، فرماندهی جنوبی روز سه‌شنبه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی عملیات نظامی مشترکی را با اکوادور علیه آنچه «سازمان‌های تروریستی تعیین‌شده» در داخل این کشور آمریکای جنوبی خوانده شد، آغاز کرده‌اند.

ارتش آمریکا هیچ جزئیاتی در مورد این عملیات منتشر نکرد، اما در بیانیه‌ای اظهار داشت که این عملیات، امتداد حملاتی است که توسط دولت ترامپ علیه سازمان‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در این منطقه انجام شده است.

ژنرال فرانسیس ال. داناوان، فرمانده فرماندهی جنوبی ایالات متحده، گفت: «ما از مردان و زنان نیروهای مسلح اکوادور به خاطر تعهد تزلزل‌ناپذیرشان به این مبارزه، نشان دادن شجاعت و عزم راسخ از طریق اقدامات مداوم علیه تروریست‌های مواد مخدر در کشورشان، قدردانی می‌کنیم.»

به گزارش پالتیکو، از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ایالات متحده گام‌های تهاجمی علیه دیگر کشورها به‌ویژه در نیمکره جنوبی، به بهانه مهار جریان مواد مخدر برداشته است. دولت ترامپ حدود ۴۵ حمله علیه کشتی‌های مظنون به قاچاق در کارائیب و اقیانوس آرام انجام داده است که منجر به کشته شدن بیش از ۱۵۰ نفر شده است.

در ماه ژانویه، نیروهای نظامی ایالات متحده در ونزوئلا حمله‌ای را برای ربایش نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا و انتقال او به نیویورک با اتهاماتی از جمله قاچاق مواد مخدر انجام دادند. در همین حال، ایالات متحده و رژیم صهیونی، عملیات متجاوزانه ای را از ۲۸ فوریه علیه ایران آغاز کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه