ولیعهد عربستان با امیران کویت و قطر گفتگو کرد

خبرگزاری کویت (کونا) و خبرگزاری رسمی قطر گزارش دادند: امیران کویت و قطر پس از تحولات منطقه‌ای تماس تلفنی از ولیعهد عربستان دریافت کردند.

محمد بن سلمان ، ولیعهد عربستان
به گزارش خبرگزاری موج

، خبرگزاری کویت گزارش داد: «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان به امیر کویت تأکید کرد که ریاض در تمام اقدامات خود برای حفظ حاکمیت، امنیت و ثبات کشور در کنار کویت ایستاده است.

در عین حال دفتر «تمیم بن حمد آل ثانی»،‌ امیر قطر تاکید کرد: امیر قطر تماس تلفنی از ولیعهد عربستان دریافت کرد که طی آن درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند.

دفتر امیر قطر افزود: امیر قطر و ولیعهد عربستان تلفنی درباره پیامدهای تشدید تنش‌های جاری و تأثیر آن بر امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

طبق بیانیه دفتر امیر قطر، امیر قطر و ولیعهد عربستان بر ضرورت توقف فوری تنش‌ها و بازگشت به میز مذاکره برای حفظ امنیت منطقه و جلوگیری از سوق یافتن به سمت درگیری‌های گسترده‌تر تأکید کردند.

این دفتر افزود: ولیعهد عربستان سعودی در تماس با امیر قطر، حمایت ریاض از قطر و محکومیت شدید هدف قرار گرفتن خاک قطر با موشک‌های بالستیک ایرانی را تأیید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه