قطر خواستار توقف فوری هرگونه اقدامات تنش‌زا شد

خبرگزاری قطر گزارش داد: قطر ایرویز موقتاً پروازهای خود به و از دوخبرگزاری قطر گزارش داد: قطر ایرویز موقتاً پروازهای خود به و از دوحه را به حالت تعلیق درآورد.حه را به حالت تعلیق درآورد.

سفارت ایالات متحده آمریکا در قطر
به گزارش خبرگزاری موج

، در پی موج جدید تنش‌ها در منطقه که با تجاوزگری رژیم صهیونیستی به خاک ایران آغاز شد، چندین کشور حریم هوایی خود را بستند که آخرین مورد قطر بود.

وزارت خارجه قطر نیز درباره حملات به پایگاه آمریکایی‌ در این کشور اعلام کرد: حق پاسخگویی متناسب با ماهیت این تجاوز را بر اساس قوانین بین‌المللی برای خود محفوظ می‌دارد.

به گزارش الجزیره، در این بیانیه تصریح شده است، حمله به خاک قطر با اصول حسن همجواری سازگار نیست و این اقدام تحت هیچ عنوان، توجیه یا بهانه‌ای قابل پذیرش نیست.

وزارت خارجه قطر تاکید کرده است: ما همچنین نقض حاکمیت کشورهای کویت، امارات، اردن و بحرین را محکوم می‌کنیم.

در بیانیه آمده است، دوحه خواستار توقف فوری هرگونه اقدامات تنش‌زا، بازگشت به میز مذاکره و اولویت دادن به زبان عقل و حکمت است و بر لزوم تلاش برای مهار بحران، به گونه‌ای که امنیت منطقه حفظ و منافع ملت‌های آن صیانت شود، تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه