سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

رابرت مالی:

امکان دستیابی به توافق ایران و آمریکا در دسترس است

رابرت (راب) مالی رئیس تیم مذاکره کننده دولت جو بایدن همزمان با دور سوم مذاکرات میان تهران - واشنگتن در ژنو سوئیس، امکان دستیابی به توافق را امکان پذیر دانست.

رابرت مالی
به گزارش خبرگزاری موج

، این مقام سابق آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اگر هدف دولت ترامپ توافق هسته‌ای‌ باشد که از نظر واقعی محدودکننده‌تر از برجام (JCPOA) باشد می‌توانند به آن دست یابند اما اگر هدف چیز کاملاً متفاوتی باشد موفق نخواهند شد.

جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا نزدیک به هشت ماه پس از ترک میز مذاکره‌ای که رژیم صهیونیستی پایه‌های آن را هدف قرار داد، با میانجیگیری عمان به میز مذاکره بازگشته‌اند.

در این دور از مذاکرات جرد کوشنر داماد و مشاور دونالد ترامپ همراه استیو ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا حضور دارند. همچنین رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان یکی از حاضران در این مذاکرات است.

هیات ایرانی به ریاست سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با معاونان سیاسی، حقوقی و بین‌المللی و البته معاونت دیپلماسی اقتصادی تاکنون دو دور مذاکرات را با هیات آمریکایی در ۱۷ و ۲۸ بهمن‌ماه در مسقط و ژنو برگزار کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه