طرح اسرائیل برای شهرک‌سازی در شمال قدس برای اولین بار از ۱۹۶۷ تدوین شد

کابینه رژیم صهیونیستی طرحی استعماری برای گسترش مساحت شهر قدس اشغالی به فراتر از مرزهای ۱۹۶۷ تدوین کرده است.

طرح اسرائیل برای شهرک‌سازی در شمال قدس برای اولین بار از ۱۹۶۷ تدوین شد
به گزارش خبرگزاری موج

، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» از طرح‌های کابینه رژیم صهیونیستی برای ساخت صدها واحد استعماری در شهرک «آدم» در شمال قدس برای اولین بار از سال ۱۹۶۷ خبر داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، این طرح شامل ساخت صدها واحد مسکونی برای شهرک‌نشینان حریدی در شمال قدس اشغالی است و هدف آن گسترش منطقه نفوذ شهرداری قدس و الحاق اراضی در منطقه رام‌الله در کرانه باختری می‌باشد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» امروز دوشنبه فاش کرد این طرح شهرک «نافیه یعقوب» را به سمت شهرک «آدم» گسترش می‌دهد و پیوستگی و ارتباط جغرافیایی با آن ایجاد می‌کند و همچنین قرار است یک راه دوربرگردان دور این دو شهرک و از مسیر دیوار حائل احداث شود.

این طرح توسط «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از طریق واحد «اداره مدنی» اشغالگران پیش برده می‌شود و در سال‌های آینده اجرایی خواهد شد.

این طرح استعماری در چارچوب طرح استعماری بزرگتری قرار دارد که با هدف کنترل بر تمام اراضی کرانه باختری از طریق ثبت مجدد آن‌ها، لغو قانون اردنی و اجازه دادن به شهرک‌نشینان و یهودیان به طور کلی برای خرید آن‌ها، مطابق با تصمیم کابینه سیاسی-امنیتی است که آن را تصویب کرد.

کشورهای بسیاری نسبت به عواقب این تصمیمات هشدار داده و آن‌ها را محکوم کرده و آن را به عنوان «الحاق رسمی» کرانه باختری به اراضی اشغالی توصیف کرده‌اند.

جنبش «صلح اکنون» که مخالف اشغال و شهرک‌سازی است در واکنش این طرح اعلام کرد: «برای اولین بار از سال ۱۹۶۷ و با بهانه ایجاد یک شهرک جدید، کابینه در اینجا طرح الحاق را به صورت پنهانی پیش می‌برد. شهرک جدید تشکیل دهنده حومه‌ای در شهر قدس خواهد بود و برنامه‌ریزی آن به عنوان حومه شهرک آدم صرفاً بهانه و تلاشی برای پنهان کردن این موضوع است که این اقدام به معنای آغاز اعمال حاکمیت اسرائیل بر اراضی در کرانه باختری است».

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه