پیونگ‌یانگ به سئول درباره نقض حریم هوایی هشدار داد

کره شمالی پس از ورود یک پهپاد به حریم هوایی خود، به کره جنوبی هشدار داد و خواستار جلوگیری از تکرار آنچه «نقض‌های تحریک‌آمیز حاکمیت» خوانده شد، شد.

رهبر کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

، کره شمالی پس از حادثه ورود یک پهپاد به حریم هوایی این کشور، با صدور هشداری شدیداللحن از کره جنوبی خواست از تکرار آنچه «نقض‌های تحریک‌آمیز حاکمیت» خوانده شد، جلوگیری کند.

کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی، با اشاره به این حادثه اعلام کرد مقامات کره جنوبی باید اقدامات عملی برای جلوگیری از تکرار چنین مواردی انجام دهند. وی افزود: هرگونه تکرار این‌گونه تحریک‌ها که حاکمیت غیرقابل انکار کره شمالی را نقض کند، با واکنشی شدید و غیرقابل پیش‌بینی مواجه خواهد شد.

او در عین حال اذعان کرد که کره جنوبی پس از حادثه پهپادی، گام‌هایی معقول برداشته است، اما تأکید داشت نقض حاکمیت کره شمالی تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست.

این تنش‌ها پس از حادثه‌ای در ژانویه تشدید شد که در آن پیونگ‌یانگ اعلام کرد یک پهپاد کره جنوبی را در نزدیکی شهر صنعتی مرزی کائسونگ سرنگون کرده است. در آن زمان، سئول هرگونه دخالت مستقیم دولت را رد و موضوع را به فعالیت غیرنظامیان نسبت داده بود.

با این حال، مقام‌های کره جنوبی در روزهای اخیر از آغاز تحقیقات درباره سه سرباز وظیفه و یک افسر اطلاعاتی برای روشن شدن ابعاد این ماجرا خبر دادند؛ تحقیقاتی که به یورش همزمان به ۱۸ مکان، از جمله مقر دو نهاد اطلاعاتی، منجر شد.

کیم یو جونگ در ادامه از مقام‌های کره جنوبی خواست اقدامات احتیاطی لازم را اتخاذ کنند تا چنین رویدادهایی هرگز تکرار نشود. وی افزود: این‌گونه حوادث در آینده تحمل نخواهد شد.

او همچنین از ابراز تأسف وزیر اتحاد کره جنوبی درباره حادثه پهپادی قدردانی کرد و آن را اقدامی عاقلانه دانست، اما تصریح کرد برای پیونگ‌یانگ تفاوتی ندارد که عامل پرتاب پهپاد یک فرد یا یک نهاد غیرنظامی بوده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که رئیس‌جمهور کره جنوبی به دنبال بهبود روابط با پیونگ‌یانگ بوده و متعهد شده است پرتاب پهپاد به سمت کره شمالی متوقف شود؛ رویکردی که با سیاست‌های دولت پیشین تفاوت دارد.

مقام‌های کره جنوبی نیز اعلام کرده‌اند حادثه اخیر با اصل همزیستی مسالمت‌آمیز در شبه‌جزیره کره در تضاد بوده و سئول تلاش خواهد کرد از تکرار چنین رخدادهایی جلوگیری کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه